Nagradna igra: Postani Tomos bejba :)

Presenečenjem, ki jih je spletni Cosmo to poletje že natrosil zate, še ni videti konca! Tokrat te namreč vabimo v mega super nagradno igro, s katero bomo iskali in verjamemo, da nazadnje tudi našli: Tomos bejbo letošnjega poletja!

30. 7. 2012 | Promocijsko sporočilo

Nagrada je seveda simpatični Tomos Classic - prav takšen, s katerim se je domov odpeljala zmagovalka letošnje sezone Cosmo matura:

  • Klasika nikoli ne zbledi. Še posebej, če je odeta v blago zelene tone, s katerimi so predniki tega dinamičnega in lahko vodljivega avtomatika osvojili srca svojih uporabnikov že pred desetletji. Preprosto oblikovan okvir, značilno krmilo in nepogrešljive strehice v kromu samo dokazujejo, da gre za prikupno nostalgičen poklon tradiciji.

Zmagovalka izziva, ki bo v trajno last prejela simpatičnega Tomosa, se bo po razglasitvi lahko veselila tudi posebnega stajlinga v eni od prestižni revij iz asortimana založniške hiše Adriamedie.

Ker verjamemo, da bo boj za naziv Tomos bejbe srdit in tesen, pripravljamo tudi tolažilne, a nič manj bogate nagrade za drugo in tretjo uvrščeno, ki jih bosta v ta namen prispevala podjetja Tomos in Adriamedia.

Potek nagradnega izziva

O zmagovalki nagradne igre Postani Tomos bejba bosta odločila tako žirija kot glas ljudstva.

Izbor bo namreč potekal v dveh fazah:

  • faza natečaja, ki bo trajala vse do 15. septembra, v kateri bomo (na tem mestu) zbirali vaše fotografije in pripisane želje,
  • faza finalnega izbora, ki bo potekal od 20. do 30. septembra, v katerega se bo uvrstilo deset finalilstk po izboru posebne Tomos žirije (ki jih lahko, a zgolj do neke mere prepriča tudi izjemno veliko število všečkov pod objavo). O zmagovalki bo nazadnje odločilo glasovanje, torej glas ljudstva!

Poteguj se za naslov Tomos bejbe

S pomočjo spodnje vnosne forme naloži fotoportret s svojim najbolj veselim in/ali razposajenim izrazam na obrazu (prav takšnim, za katerega verjamemo, da bi krasil obraz naše Tomos bejbe) in pripiši, zakaj si prav ti želiš (in zaslužiš) postati Tomos bejba.

Bo šlo?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri