NAGRADNA IGRA: Podarjamo Apple iPhone 13 PRO 128GB in vse, kar moraš storiti je rešiti enostaven KVIZ (brez heca!)

O-M-G. Želimo si, da bi lahko sodelovalo tudi uredništvo ... 😍

NAGRADNA IGRA: Podarjamo Apple iPhone 13 PRO 128GB in vse, kar moraš storiti je rešiti enostaven KVIZ (brez heca!) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

V sodelovanju s Telemachom podarjamo čisto novi Apple iPhone 13 PRO 128GB in vse, kar moraš narediti je, da rešiš spodnji kviz. Enostavno, kajne?

Izvedela boš, kateri Telemachov paket VEČ je najbolj primeren za tvojo osebnosti in potrebe

Pozor: nagradna igra traja le med 3. in 28. marcem, zato ne pozabi odgovoriti na vprašanja in vpisati svojih podatkov, saj bo nagrajenka obveščena po e-pošti. Srečno!

Mobilni paketi družine VEČ sodijo med največje Telemachove prodajne uspešnice in jih redno nadgrajujejo zaradi vedno večjih potreb uporabnikov.

V skladu s strategijo zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje so nenehnih izboljšav deležni tako novi kot obstoječi uporabniki. Po tem, ko so leta 2019 v podjetju poskrbeli za pravo revolucijo in v paketu NAJVEČ ponudili neomejen prenos podatkov, so zdaj poskrbeli za še en mejnik, s katerim bodo navdušili svoje uporabnike.

S 15. februarjem 2022 je po novem tudi v najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ prenos podatkov neomejen.

V paketu ŠE VEČ je hitrost omejena na 350 Mbps, medtem ko nudijo paketi NAJVEČ pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps. V primerjavi s paketom ŠE VEČ vključuje paket NAJVEČ tudi glasbeno aplikacijo TIDAL in ugodnejše cene mobilnih naprav. V paketu VEČ se je količina prenosa povečala z obstoječih 5 GB na 10 GB. Ne glede na vse nadgradnje se cene mobilnih paketov ne spreminjajo.

Več na telemach.si.