Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo

Si tudi ti od ponedeljka do četrtka med 20. in 22. uro zasedena? Zakaj? Ja, zato, ker tudi ti gledaš novo telenovelo na POP TV Moja boš. ;) Odkrili smo nekaj sočnih podrobnosti, ki jih moraš vedeti v tem primeru ...

Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo (foto: POP TV) POP TV
9. 1. 2018

POP TV je začel s predvajanjem nove turške telenovele z naslovom Moja boš. Prejšnji teden smo si lahko ogledali prva dva dela in mi smo navdušeni! Upravičeno.

To je namreč prva turška serija v zgodovini, ki je prejela prestižno nagrado emmy v kategoriji najboljša mednarodna telenovela leta.

Moja boš

Zgodba te bo morda spominjala na moderno izvedbo Romea in Julije, saj glavna lika (Kemal in Nihan) preko vsek preprek skušata najti svojo srečno pot v ljubezni. Seveda ne gre brez dramatičnih zapletov in temnih skrivnosti, ki te pustijo v napetem pričakovanju naslednjega koraka.

Odkrij sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti (če gledaš telenovelo Moja boš):

Naj pa bomo odkrite in ti priznamo, da so našo pozornost pritegnili predvsem glavni igralci. Skrivnosti, ki prepletajo like v telenoveli, žal (!) ne poznamo, smo pa zato odkrile nekaj simpatičnih podrobnosti iz zasebnega življenja igralcev.

Buraka Özçivita - Kemal Soydere

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

1. Glavni igralec Burak oziroma Kemal obožuje slikanje

Razkril je, da če ga ne bi pritegnile igralske in manekenske vode, bi zagotovo slikal. Njegovi avtoportreti bi se zagotovo dobro prodajali. ;)

2. V telenoveli ga bomo spoznali kot igralca,

vendar je tudi na manekenskem področju zelo uspešen. Na tekmovanju Best Model of the World (Najlepši maneken na svetu) je zasedel drugo mesto.

Moja boš

3. Njegovo ime pa je znano tudi v drugih evropskih državah

Javnosti je zaupal ankedoto, ki se mu je zgodila lani (med pranzovanjem novega leta) na Dunaju. Na Instagramu je objavil fotografijo, kako se z ženo sprehajata po mestu in ob vrnitvi v hotel so ju obkolili oboževalci. Na koncu sta za pot na letališče rabila spremstvo kar enajstih policijskih vozil.

Neslihan Atagül Doğulu - Nihan 

4. Simpatična 25-letnica ima prav tako skriti talent za risanje,

enako kot lik, ki ga igra.

5. Izredno uživa v kuhanju.

6. In čeprav v telenoveli igrata dva zaljubljenca,

ki ju je življenje ločilo in na pot postavilo ogromno preizkušenj, pa sta v zasebnem življenju tako Neslihan kot Buraka srečno poročena.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Kan Urgandžioglu - Emir Kozdžuoglu

7. Omeniti moramo še glavnega negativca v telenoveli,

ki pa je v igralskih vodah pristal naključno. Sicer je študiral ekonomijo, kjer so ga v drugem letniku povabili k snemanju turške serije (po priporočilu prijatelja).

Napetost se stopnjuje, zgodba se zapleta in me že komaj čakamo nov del.

Pa ti? Te je telenovela Moja boš prepričala?

FOTO: Instagram.com/@burakozcivit in Instagram.com/@neslihanatagul

Preberi še: MODA: 5 modnih trendov, ki jim moraš v letu 2018 reči ADIJO!

Priporočamo tudi: Največkrat iskana vprašanja o moških (+ njihovi odgovori)