Milka nagrajuje: kaj tebi pomeni prijateljstvo?

40 najbolj izvirnih srečnežev in srečnic, ki bodo z nami delili misli, razmišljanja in prepričanja o prijateljstvu in njegovem pomenu, bo Milka nagradila z zavitkom najnovejših Milka piškotov.

24. 5. 2012

Milka Choco Cow & Milka Choco Lila Stix

Na pragu poletja je Milka za vse prave ljubitelje čokolade in odličnih piškotov pripravila svojevrstno sladko novost:

  • Milka Choco Lila Stix & Milka Choco Cow.

Tako Milka Choco Lila Stix kot Milka Choco Cow sta izdelka, sestavljena iz hrustljavih piškotov in za nameček še oblita s slastno čokolado Milka, ki naravnost kličeta k druženju.

Hrustljavi piškotki, ki bodo zaradi svojih zanimivih in zabavnih oblik še posebno navdušili otroke, se bodo dobro podali k čaju in kavi, zagotovo pa se bodo dobro odrezali tudi kot prigrizek, ki ga lahko postrežeš na popoldanskih družinskih srečanjih ali večernih druženjih s prijatelji.

In medtem ko bodo čokoladne kravice Milka Choco Cows navdušile predvsem mlajše člane družbe, ki obožujejo okus prave čokolade Milka z alpskim mlekom, bodo s čokolado oblite palčke Milka Choco Lila Stix s svojo obliko navdušile tako mlajše kot starejše ljubitelje sladkih dobrot.

Bi jih poizkusila?

Sodeluj v nagradnem izzivu!

Milka nagrajuje: kaj tebi pomeni prijateljstvo?

Na nagradni izziv boš lahko odgovorila na vsaj dva načina:

  • s klasično pošto s podatki (ime in priimek, naslov in elektronsko pošto), ki jo pričakujemo na naslov: Adriamedia d.o.o., Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana. Na vidno mesto pripiši še ključno besedo: Milka.
  • ali pa enostavno sodeluj kar na naši spletni strani - bolj natančno na povezavi na nagradni natečaj Milka nagrajuje.

Naš nagradni natečaj smo zagnali v četrtek 24. 5. 2012 ob 0:00,svoj prispevek pa boš lahko oddala najkasneje do 15. junija 2012.

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri si lahko prebereš na povezavi Splošni pogoji o nagradnih igrah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri