Urednica Manca iskreno o novem obdobju

Ta mesec se mi je zgodilo res veliko stvari. Dopolnila sem trideset let. Čeprav svoja leta redko izpostavljam, se mi ne zdi prav nič narobe, da sem tokrat iskrena.

Urednica Manca iskreno o novem obdobju (foto: Nika Lazendić – NLP studio) Nika Lazendić – NLP studio
30. 3. 2016

Poznam kar nekaj mladih uspešnih žensk, ki so obremenjene s svojo mladostjo, poznam pa tudi takšne, ki jih to ne moti. Kar je tudi prav. Če si mlada, še ne pomeni nujno, da si tudi zelena, še manj neizkušena. Predvsem pa ti let ni treba skrivati.

Po slabem letu sem se vrnila s porodniške. Čeprav sem bila ves čas vpeta v delo, moram povedati, da imam super ekipo deklet, ki so Cosmopolitan urejale, tudi ko me ni bilo ves čas v pisarni.

Zdi se mi, da ženske na splošno včasih raje kakšne stvari zadržimo zase, čeprav se nimamo česa sramovati.

Seveda nismo popolne, kar pa ne pomeni, da nismo super ženske.

Usklajevanje družine, otrok in kariere ni enostavno, ni pa nemogoče. Ne predstavljam si, da bi živela drugače.

Priznam, pridejo dnevi, ko moram res globoko dihati, da opravim vse, kar si zadam, večinoma pa so to le izzivi, zaradi katerih mi res ni dolgčas.

In ko pogledam okoli sebe, vidim uspešne ženske, ki delajo čudovite stvari, pa se s tem ne znajo pohvaliti. Zato, prosim, pohvali se!

Če ne veš, kako, odpri novo številko revije Cosmopolitan na strani 32 in si preberi 20 stvari, na katere si lahko ponosna. Če potrebuješ pomoč pri usklajevanju obveznosti, preberi članek na strani 34 in spoznaj aplikacije, ki ti lahko olajšajo delo.̌

Če te vse to, kar se ti dogaja, spravlja v stres, hkrati pa se zavedaš, da se moraš sprostiti, poišči odgovore v članku na strani 42.

Za navdih pokukaj še na vikend strani, med modne trende in v novo rubriko Vibracije, s katerimi boš zaplavala v pomladno vzdušje.

podpis

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri