Mali junaki - unikatne personalizirane otroške knjigice!

Še pomniš, kako si se v zgodbe, ki jih je bilo polno naše otroštvo, tako vživela, da si v svoji domišljiji dejansko postala glavni junak ali junakinja dotične pripovedi? In kako bi se ti zdelo, če bi tvoja najljubša junakinja prav zares nosila tvoje ime in ti bila celo fizično podobna?

24. 9. 2013

Serija knjigic Mali junaki danes že lahko obljublja prav to!

Čeprav novi časi prinašajo značilno nove pripovedovalce in v ospredje postavljajo nove medije z drugačnimi zgodbami, je toliko bolj razveseljujoča novica o sicer novih pristopih, ki pa se v siceršnji poplavi najmodernejših videoigric, računalniških animacij in simulacij še vedno najraje naslanjajo na tradicionalno v obliki še kako oprijemljive - dobre stare otroške knjige.

Mali junaki za male junake!

Ali povedano preprosteje:

  • Mali junaki so skratka unikatne personalizirane otroške knjige, kjer otrok tako v besedilu zgodbe kot tudi v vseh izjemnih ilustracijah zaseda glavno vlogo.

Zgodbice, izmed katerih lahko starši, tete in strici, pa tudi babice in dedki izbirajo, je na voljo vse več, za vse po vrsti pa velja, da so jih napisali priznani slovenski pisci otroških zgodb, pravljic in poezije ter za ilustracije poskrbeli le najboljši umetnike te zvrsti.

Od ideje do unikatne knjige!

V želji, da otrokom vseh starosti kar najbolj približajo branje, so v založniški hiši Mali junaki ubrali drugačen, povsem svež pristop:

"Vprašali smo se, kaj je glavna motivacija za branje pri otrocih, in odgovor je bil kot na dlani: poistovetenje z glavnimi junaki. Zakaj jim torej ne bi dali priložnosti, da tudi oni sami rešijo zmajevega mladička pred hudobnimi vojščaki, da odkrijejo, kako najhitreje do maminih slastnih palačink ali rešijo zabavo s simpatičnim pevskim nastopom."

Glavni junak v personalizirani knjigi iz serije Mali junaki nastopa s svojim imenom in podobo tako v besedilu zgodbe kot tudi v vseh ilustracijah. In da bi se dejanskemu izgledu otroka zares kar najbolj približali, je ob naročilu knjige Mali junaki natančno izbrati vizualne in druge osebne lastnosti glavnega junaka, ki pritičejo otroku, za katerega bo knjigica izdelana. Tako je mogoče izbrati spol, barvo in obliko las, očala, pegice in podobno.

junaki

Z Malimi junaki podarjamo!

Knjige Mali junaki, ki so tiskane na visokokakovostni papir in zvezane s trdimi platnicami, je od 12. septembra dalje mogoče naročiti na spletni strani www.malijunaki.si, posebej pozorna pa bodi na prav posebne ponudbe:

  • občasno se med njihovimi simpatičnimi objavami na facebook strani Mali junaki pojavi kakšna, ki obljublja poseben popust ob morebitnem naročilu personalizirane knjigice.
  • Tako kot so bili Mali junaki prisotni na nedavnem sejmu Otroški bazar, gre v prihodnje biti pozoren na sorodne dogodke v prihodnje, kjer se bodo prav tako še pojavljali.
  • Mi pa na tem mestu zaključujemo tudi naš mini eskpresni nagradni izziv, v katerem smo s pomočjo žreba našli srečneža, ki mu bomo v sodelovanju z Malimi junaki podarili bon za kar 100% popust! Največ sreče je imel tokrat Žiga Bradeško iz Ljubljane, ki se je v otroštvu najbolj poistovetil s pravljičnim likom Petra Pana. Nagrajencu čestitamo!