Obstaja 'Love Actually' 2 (!) in TU si ga lahko ogledaš na spletu!

"Pravzaprav ljubezen" in božič sta v zadnjih nekaj letih postala najlepši par mnogih prazničnih navdušenk! Si tudi ti med njimi?

Obstaja 'Love Actually' 2 (!) in TU si ga lahko ogledaš na spletu! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2017

Če si zdaj globoko prikimala, potem se boš strinjala tudi z dejstvom, da ni nič bolj toplega in ljubkega kot prizor, v katerem Sama varnostniki odvlečejo iz letališča po tem, ko je ukradel poljub simpatiji Joanni ...

In če je vse do zdaj res, potem je res tudi, da se boš nadaljevanja tega filma razveselila z vsemi štirimi!

Vse najbolj kultne trenutke filma boš v tem letu ponovno doživela (in se s tem tudi nasmejala), saj so ustvarjalci - z znano igralsko zasedbo - posneli 15 minutno komično nadaljevanje s plemenitim namenom. Nadaljevanje je namreč nastalo v pomoč fundaciji 'Red nose day', ki se s svojimi dejanji bori proti revščini med otroki.

No, nadaljevanje je postavljeno v čas '13 let za tem', priljubljene like iz filma pa prikazuje v času po veliki filmski uspešnici. V kratkem filmu se tako znajdejo vsi od Keire Knightley, do Hugha Granta in Liama Neesona, ni pa Emme Thompson, ki je v filmu zaigrala v vlogi Karen. 

Emma se je sodelovanja odpovedala zaradi smrti njenega 'televizijskega' izbranca Alana Rickmana, ki je nenadno preminul lanskega januarja. 

Ta dogodek nadaljevanje sicer ovija s črno tančico, je pa kljub temu film eden tistih, ki si jih bomo med prazniki večkrat zavrtele. Pa ti?

Nadaljevanje filma si oglej tukaj:

Pa še to ... vesele praznike!

Fotografije: GIPHY, Profimedia

Preberi še: Kako z oblačil odstraniti menstrualno kri? (trik, ki VEDNO deluje)

Priporočamo tudi: Prvič sem poskusila menstrualno skodelico in zgodilo se je to! (izpoved mlade Slovenke)