Ljubezen na seniku s Sašo Lendero in Ona-On.com

Na televiziji TV3 so v sodelovanju z največjim slovenskim spoznavnim portalom za samske ona-on.com svojim gledalcem ponudili nov resničnostni šov Ljubezen na seniku.

30. 6. 2011 | Promocijsko sporočilo

Prvo oddajo si lahko ponovno ogledaš v petek 1.7. ob 20h na TV3.

Oddaja, katere slogan je 'pravljično, a resnično', je prav takšna, pravljična, a resnična. Nič manj pravljična pa ni niti voditeljica šova Saša Lendero, ki zase pravi, da je zaljubljena v ljubezen, zato je tudi sprejela izziv vodenja tega resničnostnega šova, za katerega pravi, da ji je všeč predvsem zato, ker se odmika od klasičnega modela oddaj tega tipa, ni ciničen in zajedljiv ter nima namena ljudi spravljati v neprijeten položaj.

"Ima močno izraženo čustveno noto in mene, ki sem zaljubljena v ljubezen, je prepričala. Vem, da jo bodo gledalci vzljubili že prvi hip," je še dodala Saša Lendero!

Luka Kogovšek, vodja največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com je ob tem povedal, da bodo številne samske Slovenke z največjim veseljem pogledale profile fantov in da se bo ob njihovih iskrenih predstavitvah in čudoviti naravi marsikateri zazdelo, da je kot rojena za življenje na slovenskem podeželju.

Vse fante lahko spoznate na www.ljubezennaseniku.si, uporabniške profile s slikami in video predstavitvami pa imajo objavljene tudi na ona-on.com, kjer jih lahko prav tako kontaktiraš!