Ko boš videla ta VIDEO, boš 100% prepričana, da sta David in Ajda Urankar NAJ parček TA HIP

Simpatičnega Davida Urankarja in njegovo srčno izbranko Ajdo smo postavili pred Cosmo mikrofon in preferili, kako dobro se v resnici poznata. 😍

Ko boš videla ta VIDEO, boš 100% prepričana, da sta David in Ajda Urankar NAJ parček TA HIP (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
2. 3. 2020

David in Ajda Urankar sta obiskovala isti vrtec, isto osnovno šolo, celo isto srednjo šolo. Ponagajala jima je starostna razlika, zaradi katere se nikoli nista srečala.

A to je spremenil trenutek, ko sta si zadala slediti reku 'zdrav duh v zdravem telesu' in prestopila prag istega atletskega stadiona. V njima se zrcalita duši dvojčici, ki sta dokaz za to, da usodi ne gre ubežati – pa če vanjo verjamemo ali ne …

Spoznaj Ajdo: 31, vodja produktov informacijskih tehnologij

"Prva poteza je bila brez dvoma v mojih rokah. V spominu imam namig za pijačo, čeprav David trdi, da je bil on tisti, ki me je po treningu atletike, kjer sva se tudi spoznala, povabil na iztek.

Spomnim se njegovih bicepsov in pogleda, ki se mu je bilo težko upreti. Zdel se je izjemno samozavesten in prepričana sem, da se je zavedal statusa najbolj privlačnega tipčka na stadionu.

Izmenjavala sva si CD-je in DVD-je (ja, v naših časih smo jih še imeli!), ki so služili kot najboljši izgovor za redno videvanje. Vedno sem imela na zalogi eno njegovo zgoščenko.

Za vsak primer. Vem, slišati bo klišejsko, pa vendar: čeprav sva si zelo različna, sva si podobna na bistvenih področjih. Živiva po enakih moralnih načelih in verjameva v čar dobrih stvari. Predvsem pa me v zadnjem obdobju navdihuje njegova ljubezen do družine.

Rada opazujem igro, tek z Nelsonom v vozičku in Liama, ki poleg njiju dirka na kolesu. Občudujem tudi njegovo delavnost. Službo jemlje resno, se nad njo nikoli ne pritožuje in ni mu težko prebiti tudi do 16 ur v mrazu na snemanju.

Ena od najlepših vrlin pa je odkritost – nikoli si ne laževa, tudi če to pomeni, da se bova zaradi resnice skregala. Velja pa, da nihče od naju ni takšen, da bi tiho odkorakal stran od drugega. Ko se prepirava, si najprej poveva vse, tudi kakšno besedico preveč. David običajno prvi odneha.

Po horoskopu sem le ovnica in trma ne popusti takrat, ko bi morala. Ampak imava se nadvse lepo. Še vedno si redno vzameva čas zase, še zdaj, ko imava dva otroka. Skočiva na masažo, večerjo, tenis ali skvoš."

Spoznaj Davida: 35 (čeprav se Ajda rada pošali, da sem vsaj 10 let starejši. Tudi svoje starše je nekaj časa vlekla za nos!), televizijski voditelj

"Najino prvo snidenje se je pripetilo na stadionu, kjer sva trenirala atletiko. Ajda se je po daljšem bivanju z družino v tujini vrnila na atletske steze in nemudoma sem jo opazil.

Sledil je prvi zmenek (oba sva bila naravnost s treninga; bil sem tako utrujen, da sem nekajkrat zazehal, čeprav sem se na vse pretege trudil, da ne bi) in nato spoznavanje Ajdine družine. Že ob prvem srečanju sem vedel, da so 'kul'. Ne samo, da starša vedno rade volje priskočita na pomoč pri otrocih, nasploh veliko počnemo skupaj.

S tastom recimo občasno napolniva baterije z izletom na Rašico. Ajdo, tako kot mene, še posebej razvedri čas izključno za naju, ko si ogledava nanizanko ali si privoščiva masažo in suši.

Cenim njeno brutalno iskrenost, čeprav sem se je moral, povedano po pravici, malce navaditi. Poleg spoštovanja in razumevanja, da sva v nekaterih pogledih precej različna in drugače gledava na določene stvari, je prav iskrenost temeljni element odnosa in podlaga za uspevanje razmerja.

Tudi če občasno zaboli ali vsaj zbode. Pogosto pravijo, da ne bi smeli srečati svojih idolov, vendar imam v mislih občudovanja vreden par. Brez dvoma si želiva takšen odnos, kot ga imajo najini starši."

Sicer pa smo Cosmo dekleta Ajdo in Davida postavile tudi pred prav poseben izziv. 

Poglej, kako sta se odrezala:

Besedilo: Neja Drozg,

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri