Kako močna je želja po otroku v določenih življenjskih obdobjih? (po letih)

Od popolne nevednosti do izpolnitve velike želje ... Ta članek te bo nasmejal do solz!

Kako močna je želja po otroku v določenih življenjskih obdobjih? (po letih) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2021

V otroštvu, obdane z barbikami in raznimi punčkami, bi najraje kar takoj imele pravega dojenčka. No, to se skozi leta drastično spremeni. Poglej, kako!

Starost: 6

Definitivno si želim imeti otroke do 27. leta. Ne, 25. To mi bo dalo dovolj časa, da si ustvarim uspešno kariero in se poročim z bogatim poslovnežem ter uresničim svoje največje sanje.

Starost: 7

Mami? Ko sem bila včeraj pri Maji, mi je povedala, da če dve osebi drgneta riti druga ob drugo, nastane otrok, ampak jaz sem prepričana, da otrok nastane s poljubljanjem. Torej, kaj je prav? … Samo malo, kaj??

Starost: 8

No, definitivno ne želim početi tistega, zato bom preprosto posvojila nekaj otrok. Vsi bomo lahko srečno živeli v hiši na otoku, kjer vedno sije sonce in imeli svojo glasbeno skupino – kot Kelly Family ali pa družina iz filma Moje pesmi, moje sanje.

Starost: 10

Ja, Zac Efron mi je všeč, ker je luštkan. Ampak dejansko ga razumem. In videti je, kot da bi bil dober oče. In tako je luštkan. Čez vikend bi se vsi skupaj odpravili na izlet … oh in kako je luštkan!

Starost: 12

Vem, da sem rekla, da si želim dobiti menstruacijo samo zato, ker jo je Teja dobila lani na poletnem taboru in je lahko izpustila ves teden plavanja, ampak to je pa čisto preveč krvi … Kaj? Ta ogromni vložek moram nositi? O, moj bog, vsa ta zmožnost-imeti-otroke je naravnost ogabna.

Starost 14:

Moj mlajši brat se je dobesedno pos*** vsepovsod, kot nekakšna žival. Fuj! Nikoli ne bom imela otrok. Zakaj bi si jih sploh nekdo želel?

Starost: 16

Jaz bom kar začela jemati kontracepcijske, pa čeprav se je Matija dvakrat dotaknil samo moje leve joške – in to preko modrca. Ampak ja, resnično si ne želim zanositi.

Starost: 17

Okej, torej sva prvič seksala in jaz sem na tabletkah in uporabila sva kondom in spermicid in Matija ga je dal pravočasno ven, ker je Teja rekla, da to počne in ona definitivno ve, saj seksa že od prvega letnika. Ampak bojim se, da sem noseča. Prosim, samo, da nisem noseča. Grem kar v lekarno po test in jutranjo tabletko!

Starost: 18–20

[Ognjemet brezplačnih kondomov iz tvoje študentske sobe.]

Starost: 21

"Ne, ne, tudi jaz tebe ljubim. In resnično se vidim, kako imam v prihodnosti s teboj otroke, ampak … ravnokar sva prišla v četrti letnik. Mislim, verjetno bi nama uspelo, lahko probava. Moji starši že tako plačujejo moj telefon, prepričana sem, da ne bi imeli nič proti, če bi malo pomagali tudi pri otroku." Oh, hvala bogu, test je pokazal, da nisem noseča!

Starost: 25

Ne morem verjeti, da sem bila prepričana, da bom do zdaj imela otroke!

Starost: 26

O, moj bog, imeti mačko je dobesedno enako kot imeti otroke. Ravno včeraj sem ji kupila dvometrski plezalnik, ker me skrbi, da ji je dolgčas, ko sem v službi. Sicer sem se morala znebiti svoje delovne mize, ampak saj lahko delam na postelji. Prav tako ji pripravljam vso hrano in grem vsak vikend po sveže sestavine. Čisto je obsedena s tem.

Starost: 28

Samo malo … kaj so že vsi, ki jih poznam, noseči?

Starost: 29

Ravnokar smo pri večerji 45 minut govorili o tem, kaj je ta sluzast čep. Pojma nisem imela, da iz tebe to pride ven, tik preden dobiš popadke. Am … okej? Ampak res, zelo sem vesela za vaju! Samo prosim vaju, ne delajta cirkusa in ne dajajta vsak dan njenih fotografij gor, ker se mi to zdi … aja, to vama je všeč? Hm, bi naročili še malo vina? Aja, saj res, sem edina, ki pije. Oprostite, natakar?!

Starost: 30

Ne razumem. Nehala sem jemati tabletke, seksava vedno, ko imam ovulacijo in dobesedno po tem ležim z nogami v zraku 5 minut, da bi zagotovila, da je sperma res prišla na svoje mesto.

Zakaj še nisem noseča??? Vse, ki jih poznam, so noseče. Želim si le biti noseča!

Starost: 31

O, moj bog. #momlife

Prirejeno po: Cosmopolitan.com

Preberi še: 5 stopenj intimnosti: Na kateri se nahajata vidva? ali pa Kaj tvoja najljubša hrana pove o tvojem seksualnem življenju?

Priporočamo tudi: Kako v spalnici pokuriš čimveč energije? (+ kalkulator za računanje porabe v različnih položajih)