Kako LULATI v javnosti, da te nihče ne opazi? TRIKI, ki ti bodo prišli prav 🚽

Te preizkušene metode so uporabljali že v antičnih časih, in ne moreš verjeti, ohranile so se vse do današnjih dni (ker so noro prebrisane). 🙊

Kako LULATI v javnosti, da te nihče ne opazi? TRIKI, ki ti bodo prišli prav 🚽 (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2021

Zagotovo se ti je že kdaj zgodilo, da te je zelooooo tiščalo na stranišče, vendar v bližini ni bilo nobenega primernega prostora. Ali pa neprijetna situacija, ko se ravno pripraviš, da iz sebe spustiš slap urina, ko zagledaš, da ti nekdo hodi nasproti.

Na spletu smo tako poiskale najboljše trike za lulanje v javnosti, ki tvojo možnost, da ostaneš neopazna, povečajo za kar precej odstotkov.

Izvoli nekaj trikov za diskretno lulanje v javnosti:

1. Smučar na drevesu

Tale trik je razvila nekdanja cimra naše novinarke, gre pa za način, v katerem se ob drevo nasloniš tako, kot bi ob zidu izvajala športno vajo 'smučarja'. 

Noge so pokrčene pod pravim kotom, ti pa se s hrbtom nasloniš na drevo. Edina razlika je, da so tvoja stopala v tej pozi postavljena nekoliko bolj narazen, kot pri športni vaji, spodnje hlače in hlače imaš lahko pri kolenih ali gležnjih.

Tale trik za lulanje je dober, ker ti drevo ponuja že določeno mero intimnosti, ter tudi zaradi 'na pol stoječega položaja', ki ti omogoča, da se v primeru 'nevarnosti', hitro in diskretno oblečeš. 

'LULAM pod tušem, in ne, to se mi NE zdi ogabno' (+pojasnilo urologov)

2. Kraljevi počep

Tale način so razvili že v antičnih časih, gre pa za približek običajnega počepa, ki se ga dekleta navadno poslužujemo, ko lulamo v javnosti. Princip tega načina je, da zadnjico postaviš čim bližje tlom, vse to z namenom, da urinu omogočiš čim krajšo pot do cilja.

Tale položaj je manj primeren za trenutke, ko imaš oblečene zelo oprijete hlače, najbolje pa se bo izkazal v kombinaciji s širokimi oblačili in okoljem, ki je prekrit z nizkim rastlinjem. Zakaj? Ker se boš v njem najlažje skrila!

3. Objem drevesa

Ta način lulanja je razvila pohodniška kolegica naše novinarke, in morda gre za najbolj nenavadnega med vsemi naštetimi. Z rokami objemi drevo tako, da so tvoja kolena pri deblu dreves, gležnji pa takoj spodaj. Svojo zadnjico porini kar se da stran od drevesa, in se prepričaj, da bo urin ubral prav pot - stran od vsega, kar imaš na sebi. 

Tukaj pa si nekaj trikov lahko pogledaš tudi na posnetku:

Fotografije: Profimedia, K.B.