Kako izbrati pravi študij in osvojiti šolnino za novo študijsko leto

Čeprav se brezskrbno poletje počasi bliža koncu, ni razloga za slabo voljo, saj veliko novih izzivov in nepozabnih doživetji prinaša tudi novo študijsko leto. Poskrbeti moraš le, da se boš odločila za pravi študijski program. Te zanima kako?

4. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Izbira študija je ena najpomembnejših prelomnic v življenju posameznika. Prednostno se je seveda potrebno osredotočiti na razvoj tvojih notranjih potencialov in na to, kaj si želiš študirati, zelo pomembno pa je tudi, da se tvoja zanimanja, sposobnosti in ambicije čim bolj povežejo z možnostmi za zaposlitev v okolju, kjer živiš.

Preden se odločiš za smer študija zberi čim več informacij o študijskih programih, ki te zanimajo in preveri, če se pridobljene informacije skladajo s tvojimi pričakovanji in željami.

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

Iščeš priložnost za uspeh? Študiraj na FKPV

Poklici, za katere se izobražujejo študenti na Fakulteti za komercialne in poslovne vede (FKPV), so tudi v današnji gospodarski situaciji iskani, zato je interes študentov za programa Komerciala I in Poslovna informatika I stabilen, zanimanje za programa Turizem I in Varnostni menedžment I pa se povečuje. Več kot 90 % študentov Fakultete za komercialne in poslovne vede (FKPV) se strinja, da je pri študiju na FKPV pridobljeno znanje zanje koristno, odnos predavateljev pa korekten.

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

Vsi štirje študijski programi so praktično usmerjeni in za študente zelo privlačni.

Večino predavanj izvajajo predavatelji iz gospodarske prakse, kar daje že tako sodobno zasnovanim programom še večjo vrednost. Da bi bil študentom omogočen kar najbolj realen vpogled v dogajanje na njihovem strokovnem področju, so pogosto na predavanja vabljeni gostje iz poslovne prakse in se jim omogočijo študijski obiski v podjetjih. Prav to pridobljenemu znanju dodaja vrednost in povišuje oceno njihove koristnosti. Fakulteti daje poseben pečat osebni odnos do študentov, saj so tako osebje v podpornih službah kot tudi predavatelji študentom dostopni praktično ves dan vsak delovni dan.

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

Tudi stroški študija niso nepomemben dejavnik

Po zagotovilih vodstva FKPV je šolnina vsako leto med najugodnejšimi, morda celo najugodnejša v Sloveniji, študenti pa jo lahko poravnajo v enajstih mesečnih obrokih. Prednost FKPV pa je tudi v tem, da šolnina poleg izvajanja študijskih programov, opravljanja izpitov in uporabe knjižnice FKPV vključuje tudi osnovno študijsko gradivo, ki ga študenti dobijo v natisnjeni ali elektronski obliki ob začetku predavanj pri vsakem predmetu.

NAGRADNA IGRA: OSVOJI BREZPLAČNO ŠOLNINO

V nagradni igri za brezplačno šolnino lahko sodelujejo vsi novo vpisani študentje, ki se bodo v študijskem letu 2017/2018 vpisali na Fakulteto za komercialne in poslovne vede (FKPV). Več na https://goo.gl/uUbXLk.

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

Več o študijskih programih

Če bi o študijskih programih, ki jih ponuja Fakulteta za komercialne in poslovne vede, rada izvedela kaj več, se lahko oglasiš na njihovi INFORMATIVNI TOČKI (FKPV, Lava 7, Celje) ali pa obiščeš njihovo spletno stran www.fkpv.si. Za vsa vprašanja pa so ti na voljo tudi na spletnem naslovu dodiplomski@fkpv.si in na telefonski številki 03 428 55 56.

Vabijo pa te tudi na INFORMATIVNI DAN, ki bo v četrtek, 7. in 28. septembra ob 16:30 na sedežu FKPV v Celju in enotah Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Murska Sobota in Slovenj Gradec.