Kaj današnji moški v resnici iščejo pri ženskah? Kar razkriva svetovalka za razmerja te bo PRESENETILO!

Partnersko svetovalko Melito Kuhar smo povprašali, kje ga, ko gre za moške, ženske najbolj lomimo, in zakaj je samskost danes takšen problem. Njen odgovor te bo presenetil. 

Kaj današnji moški v resnici iščejo pri ženskah? Kar razkriva svetovalka za razmerja te bo PRESENETILO! (foto: Promocijsko gradivo, POP TV) Promocijsko gradivo, POP TV
13. 6. 2020

Cosmo: Zdi se, da je dandanes veliko govora o samskosti. Na eni strani samske ženske. Na drugi strani samski moški. Kako to, da se ne najdejo?

Danes so moški in ženske precej razvajeni. Živijo v prepričanju, da obstaja idealen partner in niso pripravljeni na kakšna prevelika odstopanja.

Včasih so nas učili, da je vseeno treba malo potrpeti. Sicer tega ne maram, a za zdrav partnerski odnos je treba kakšne stvari spustit, skomunicirati težave, povedati, kaj pričakujemo drug od drugega. Današnji samski pa želijo točno tisto, kar so si zamislili. In so potem hitro razočarani. Ker idealnega partnerja žal ni.

Cosmo: Imate takšnih strank veliko?

Imam. Tudi veliko takšnih moških. Samskih, zelo odgovornih, postavljenih.  Običajno pridejo po daljši zvezi.  Ti moški pravijo, da bi radi razumeli ženske. Razvajene so,  pravijo, hočejo vse od mene, hkrati moram razumeti, kaj si želijo, pa nikoli zares ne povejo, kaj si želijo. Kako naj vem, kaj si želi od mene?

Cosmo: Kaj torej svetujete samskim ženskam, ki pridejo k vam po nasvet?

Samske 30-letnice, ki pridejo k meni, so običajno zelo sposobne, odločne, močne ženske in v nekaterih segmentih enostavno ne pustijo, da bi jih moški vodil. Da bi lahko bil moški. In nekaterim tem damam se moški zdijo razvajeni sinkoti. Saj nekateri so, da se razumemo.

Toda zaradi izjemno visokih pričakovanj te ženske ne pustijo moškim, da bi bili moški. 

Svetujem jim, da postanejo bolj nežne, bolj ženske, da postanejo bolj svobodne v tem smislu, da si pustijo kdaj reči tudi "Ne znam", "Ne zmorem".

In to je težko, ker smo ženske vzele vse to v svoje roke. Toda moški rabijo biti tisti, da oni zmorejo. To je v njih. Četudi so razvjani mamini sinkoti, sem prepričana, da je nekje globoko v njih zakoreninjena želja, da oni vodijo, da se jim dovoli biti moški. Da se jih že v naprej ne kastrira.

Melita Kuhar vodi projekt Svetovalnica, dosegljiva sem na tel.št. 031 666 168. Če bi se radi naročili na individualno svetovanje ali mi poslali vprašanje, pišite na: info@svetovalnica.si.

Več o zgoraj napisanem si lahko preberete tudi socialnem omrežju www.facebook.com/Svetovalnica.

Sanja Macur