Kaj pomeni, če si sanjala o bivšem fantu?

Že lep čas ponoči sanjaš svojega bivšega? Ne veš kaj naj narediš? Poglej, kaj to pomeni.

Kaj pomeni, če si sanjala o bivšem fantu? (foto: Profimedia) Profimedia
11. 8. 2018

Zagotovo si že slišala, da se tisto, kar se skriva v naši podzavesti, običajno pokaže v naših sanjah. Vsake sanje imajo pomen!

Če pogosto sanjaš o bivšem fantu, gre najverjetneje za to, da nisi še razčistila sama s sabo ali pa z njim in se zato še vedno nahaja nekje v tvoji podzavesti.

Izvoli, tukaj pa je natančnejša razlaga tvojih sanj ...

Sanjaš enkrat prepir, drugič ljubljenje z bivšim? 

To pomeni ...

Sanje se verjetno izmenjujejo dnevno – ne dogaja se v istih sanjah vse naenkrat, ali ne?

Očitno imata oz., glede na to, da je bivši, sta imela precej razgibano partnerstvo – tudi v realnem življenju se enkrat dobro razumeš, drugič sporečeš, tretjič ljubiš ali pa kar vse to v istem dnevu ...

Te različne sanje zato verjetno kažejo, da v sebi predeluješ vse te pretekle izkušnje. In če sanjaš prepire, mu morda še nisi vsega, kar bi si želela, povedala. Mogoče je v tebi še veliko zamere, pa tako skozi sanje ventiliraš vse, kar se je nabralo ...

Te iste sanje, če bi bil tip sedanji, pa bi verjetno pomenile nekaj podobnega, a le bolj aktualnega: V sanjah bi tako verjetno le predelovala dejanska nihanja v zvezi, morda tudi tista nezavedna.

Če se na primer v resničnem življenju nikoli ne skregata, ti pa to pogosto sanjaš, te sanje morda opozarjajo, da je med vama veliko neizrečenega (prepir sam po sebi namreč sploh ni nujno nekaj slabega).

Sanjaš fanta, ki te vara?

To pomeni:

Možnost, da te vara in da te nezavedno skozi sanje o tem opozarja, seveda obstaja, ampak je zanemarljiva (razen če seveda nimaš pogosto preroških sanj).

Zato preden se prenagliš z zaključkom, da te dejansko vara, vedi, takšne sanje so najpogosteje le znak strahu ali tesnobe ...

Takšne sanje sploh niso tako redke. Veliko kdo to sanja, ker se podzavestno boji, da bi izgubil nekaj ali nekoga, ki mu je očitno zelo drag.

Sanjske podobe tako le kažejo na stanje psihe, torej na strah, da bo partner našel boljšega, lepšega, nas zapustil ...

Razčisti sama s sabo in tako preženi sanje o bivšem.

Preberi še: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Poglej, kako razkošna je jahta Tanje Ribič in Đura