Jeeej! Zunaj je NOVI Cosmo, tudi letos z brezplačnim COSMO KOLEDARČKOM (poglej ga!)

S puncami se strinjamo, da je letošnji Cosmo koledarček najlepši (in vsebinsko najboljši). 😍  Poglej, kakšen je, in nam javi v komentar. 

Jeeej! Zunaj je NOVI Cosmo, tudi letos z brezplačnim COSMO KOLEDARČKOM (poglej ga!) (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
30. 9. 2021

Težko pričakovani oktobrski Cosmopolitan je končno zunaj, in tudi letos ti prinaša nov BREZPLAČEN COSMO KOLEDARČEK!

Poglej, kako je videti:

Nov koledarček ni le super videza, ampak ti ponuja tudi obilo res dobre vsebine.

Letošnji koledarček je namreć posvečen luninem ciklu, zato smo vanj zapisale vse pomembne datume, opisale rituale, ki se jih boš z veseljem lotila in ti pripravile letni vodnik, kako izkoristiti čisto vsako polno luno sebi v prid. 

A še bolj kot koledarček je posebna nova številka revije Cosmopolitan, saj z njo praznujemo naš 20. rojstni dan!

Preberi, kaj je v tokratnem uvodniku zapisala naša art direktorica Petra, ki je del Cosmo uredništva vse od njegove prve številke leta 2001:

"Če bi mi kdo pred 20 leti rekel, da bom skoraj polovico svojega življenja preživela v cosmo svetu, bi ga imela za trčenega. No, kot je videti, sem (vsaj malce) trčena jaz, saj še vedno vztrajam in vsak mesec navdušeno ustvarjam strani, ki jih pravkar držiš v rokah.


Tako kot se je z leti spreminjal svet, sva se spreminjala tudi Cosmo in jaz. Ker sem v tem času zamenjala kar nekaj urednic, je bil ob vsaki menjavi prisoten občutek, da sem v novi službi, in to je zagotovo eden od razlogov, zakaj sem danes še vedno tu. Drugi najverjetnejši razlog mojega vztrajanja pa se skriva v kratici FFF (fun fearless female), ki še danes (čeprav se ta kratica več ne uporablja) najbolje opiše cosmo dekle.

To je dekle, ki se ne boji, ki uživa življenje na polno, raziskuje, potuje, se rada druži in zabava, ima partnerja, partnerico ali pa nič od tega (vse je kul!), spoznava svet okoli sebe in v sebi. Rada ima lepe stvari, aktivno življenje ji ni tuje, obenem pa se zaveda, da je včasih popolnoma v redu, tudi če ne počne čisto nič. Cosmo je pomagal odrasti številnim generacijam deklet (tudi fantov, ker vemo iz zanesljivih virov, da ga berejo na skrivaj) in izoblikoval je tudi mene. Vsi tisti, ki mislijo, da pišemo samo o modi in seksu, pa zagotovo nikoli niso prebrali revije.

Cosmopolitan je prav posebna revija ravno zato, ker smo dekleta (in fantje) močno predani ustvarjanju vsebin in pravzaprav živimo skupaj z njo. Serija The Bold Type (obvezen ogled za vse ljubiteljice Cosma) precej dobro prikaže življenje na našem uredništvu, le da je slovenska modna omara malce manj glamurozna.:)

Da ne bom predolga, dragi Cosmo, hvala, ker si, in bodi neustrašen še naprej!"

Sicer pa v novi, oktobrski številki revije Cosmopolitan nikar ne prezri še:

- Zgodbe, v kateri Nika Kljun, Sabina Remar, Tjaša Kokalj Jerala, Tara Zupančič, Gaja Prestor, Laura Petrinec in Adrijana Dimec razkrivajo, kako se je njihovo življenje spremenilo po Cosmo naslovnici

- Izpovedi petih Slovenk, ki so v vrhuncu svojih dvajsetih izgubile menstruacijo, ginekologinje pa niso imele posluha za njihove težave

- Seznama najbolj WTF seks nasvetov, ki so bili kdajkoli objavljeni v reviji Cosmopolitan

- Ter seveda tudi novega seks položaja meseca: Že poznaš Venerin metuljček?

- V rubriki 'Vikend' s tabo delimo cel kup dobrih nasvetov, kako pripraviti druženje s prijatelji, ki se ga boste spominjali še dolgo

- V modi pa nikar ne spreglej 15 največjih modnih trendov te sezone (ki si jih lahko privoščiš za manj kot 20 evrov)

Skratka, čaka te cel kup res dobre (rojstno dnevne) vsebine!

Naroči se na revijo Cosmopolitan Slovenija in prihrani (ter prejmi brezplačno darilo!) TUKAJ

Ta mesec ti ob sklenitvi letne naročnine na revijo Cosmopolitan brezplačno podarimo linijo izdelkov Afrodita Young&pure za čiščenje in nego vseh vrst mlade kože v vrednosti 19,86 €.