Je tvoja najboljša prijateljica ravnokar postala mamica in ne veš, kaj kupiti za darilo? TO ji pokloni!

Na kup smo zbrali simpatične malenkosti, ki se jih bo tvoja prijateljica, ki je pred kratkim postala mamica, neskončno razveselila. 

Je tvoja najboljša prijateljica ravnokar postala mamica in ne veš, kaj kupiti za darilo? TO ji pokloni! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2020

Spodnji predlogi ti bodo zagotovo olajšali delo, medtem ko vneto brskaš za idejami, kaj simatičnega podariti prijateljici, ki je ravnokar postala mamica.

Za malčke:

1. Baby beležnica

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby beležnica (@babybeleznica)

Baby beležnica je album za beleženje najlepših spominov otrokovega odraščanja. Od veselega pričakovanja oz. spominov na nosečnost do otrokovega prvega šolskega dne. Zajema 160 strani za beleženje in lepljenje najlepših fotografij. Baby beležnica je dojenčkov album, ki ga lahko personaliziraš. Prepričani smo, da bo Baby beležnica prečudovito darilo ob rojstvu novorojenčka tvoje prijateljice.

2. Mini Mellows paketek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minimellows™ Otroški butik (@minimellows_kids)

Mini Mellows je blagovna znamka z velikim srcem. Vsi njihovi izdelki so ročno narejeni v Sloveniji, iz najboljših materialov. Tako spodbujajo lokalno ekonomijo in hkrati nudijo vrhunske izdelke za dojenčke in malčke.

Nas je najbolj navdušil paketek z izredno mehko ninico, ki sliši na ime Kravica Paulina, in ujemajočimi se mokasinkami (pomakni se na 5. fotografijo v zgornjem albumu).

Si vedela, da novorojenčki prvih 6 tednov vidijo črno-belo? Kravica Paulina s svojimi lisami spodbuja razvoj vida in domišljije pri dojenčkih, s svojo mehkobo pa poskrbi, da z lahkoto zaplavajo v nežne sanje. 

Ujemajoče se Mokasinke so izredno zračne, tako da nogice dojenčkov dihajo, hkrati pa so resnično mehke. Zasnovane so tako, da imajo zaradi lažjega obuvanja všito elastiko in se ne sezuvajo. Zaradi tega so odlične tudi za dojenčkove prve korake.

3. Set kozmetike Afrodita

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afrodita Cosmetics Official (@afroditacosmetics)

To je res darilo, ki ogreje srce. ♥ Ob rojstvu, rojstnem dnevu, za Božič ali pa kar tako ... za lep dan. Preseneti novopečeno mamico in njenega sladkorčka s personaliziranimi izdelki za ljubečo in kar najbolj odgovorno nego. Vse od prvega dne.

Afroditin paket Baby & Mom vsebuje: Baby Natural ŠAMPON & KOPEL (200 ml), Baby & Mom Natural 100 % NARAVNO MAZILO (45 g), Baby & Mom Natural MANDLJEVO OLJE (125 ml), Baby & Mom Natural DARILNO VREČKO (26 x 20 x 10 cm) in Baby & Mom Natural KARTICO ZA OSEBNO POSVETILO. Vsi izdelki vsebujejo ime novorojenčka.

Izdelki so primerni za dojenčke od rojstva do približno 2. leta starosti. Resnično uporabno, a hkrati tudi zelo posebno darilo.

In ideja, kaj pokloniti njej - prav zanjo?

4. Obesek Pandora

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pandora (@theofficialpandora)

Naj se novopečena mamica počuti posebno s TOČNO TEM srebrnim dvostranskim obeskom. Hrbtna stran obeska je obarvana z rožnatim ročno nanesenim emajlom, na sprednji strani pa je napis "MOM" s črko O v obliki srca. Obesek krasijo bleščeči rožnati kubični cirkoni. Gravura na hrbtni strani obeska se glasi "I love you" (Rad/-a te imam).

Fotografije: profimedia