Jasnovidnost: Poglej, kaj prav tebe čaka v ljubezni v prihodnosti

Si kdaj želela, da bi lahko brala njegove misli? Nič lažjega! S preprostimi vajami, opisanimi na naslednjih straneh, boš lahko brez kristalne krogle izvedela, kaj se mu plete po glavi.

22. 9. 2017

Si tudi ti mrzlično obračala tarot karte ali zrla v kavno usedlino, da bi se prepričala, ali je pravi zate?

Če se boš malce ozrla za svojimi vedeževalskimi podvigi, boš skoraj gotovo uvidela, da si tudi ti globoko v sebi vedno točno vedela, kakšni bodo odgovori na tvoja vprašanja.

Kar seveda pomeni, da si tudi ti tako kot vsi ljudje naravno jasnovidna. Še posebej ko je posredi ljubezen, nam prav nič ne koristi bolj kot naš šesti čut.

Tudi če si precej skeptična glede svojih sposobnosti, ti zagotavljamo, da ti bo vsaj ena izmed naslednjih vaj (če že ne vse) pomagala, da v sebi odkriješ mistične sposobnosti, s ka­terimi lahko sama pogledaš v prihodnost.

Vse, kar potrebuješ, je dobre pol ure miru in tišine ter svinčnik in papir.

Pet minut priprav

Si se kdaj vprašala, zakaj se nekatere tvoje sanje uresničijo ali pa zakaj lahko včasih vnaprej predvidiš, kdo te kliče, ko zazvoni telefon?

Po vsej verjetnosti si bila tedaj popolnoma sproščena in prav sproščenost je nujno potrebna za jasnovidno stanje. Tvoj šesti čut najbolje deluje, če se v glavi znebiš prav vseh mentalnih smeti in naključnih misli.

Zato ugasni mobilni telefon, zapri vrata svoje sobe, da te ne bo motil hrup, in prižgi luč ali svečo. Nežna svetloba, mir in tišina ti namreč pomagajo popolnoma sprostiti telo in možgane.

Poleg tega boš morala za pol ure pozabiti na svoje telo, zato poskrbi, da se vaj ne boš lotila lačna ali žejna ter da ne boš morala čez pet minut teči na stranišče. Pomembno je tudi, da se ne obremenjuješ preveč z rezultati. Sprosti se in se pusti presenetiti ter na vse skupaj glej kot na zabaven eksperiment.

Še preden začneš z vajami, si poskušaj vizualizirati, kako sediš ali ležiš v mehur­čku bele svetlobe in medtem izreci naslednje besede:

“Naj vse, kar bom videla ali slišala, pomaga na naš planet pri­nesti mir in srečo.’’ Te besede so namenjene zaščiti, ki jo uporabljajo prav vsi poklicni jasnovidci in zdravilci, čeprav pri tem nemara ne uporabljajo prav teh besed. Šesti čut je namreč izredno močno sredstvo tudi za manipuliranje, zato se moraš dobro osredotočiti na svoje namere in to, kar želiš z njimi doseči.

Ne pozabi, da lahko odgovore prebereš šele, ko boš končala z vajami. V nasprotnem primeru namreč rezultati ne bodo pravilni.

Poleg tega ne pozabi, da pogled v prihodnost ni nikoli nekaj usodnega in nespremenljivega. Če ti nekateri rezultati ne bodo všeč, vedi, da lahko prihodnost spreminjamo. In prav v tem je bistvo jasnovidnosti.

Če si samska ...

Krogi razodetja - vaja št. 1

Nariši tri velike prazne kroge. Bolj so veliki, bolje je. Potem vzemi v roke svinčnik in se osredotoči na prvi krog. Katere besede in slike bi rada napisala in narisala vanj?

Nekatere stvari bodo nesmiselne, toda nikar ne skrbi, dobila boš tudi veliko novih vpogledov, zato se nikar ne zadržuj. Preprosto napiši in nariši vse, kar priplava na površje. Lahko ti bo na misel prišel cel stavek ali pa samo fizično občutje ali čustvo.

Lahko pa bo šlo za določene ljudi, kraje, hrano ali kaj drugega, kar te na primer spominja na osnovno šolo, učiteljičin strog pogled ali kaj podobnega. Dlje ko se boš zadržala pri prvem krogu, boljši bodo rezultati. Riši in piši vanj toliko časa, dokler ne bo poln. In če boš v sebi začutila željo, da bi vanj izlila še več idej, besed in slik, začni čečkati neposredno zunaj kroga.

Ko boš čutila, da nimaš več kaj dodati v prvi krog, si vzemi nekaj minut odmora, da zbistriš svoje misli. Vsak krog ima popolnoma drugačno sporočilo zate, zato si moraš privoščiti malo sprostitve, preden se osredotočiš na drugega. Enako velja tudi za tretji krog.

Glasbeni orakelj - vaja št. 2

Zapiši si prvih 12 pesmi, ki se jih spomniš. Ne razmišljaj preveč o njih, temveč jih preprosto zapiši. Ne izberi svojih najljubših pesmi ali tistih, ki si jih pred kratkim ‘snela’ s spleta ali slišala po radiu. Pobrskaj malo po spominu in se spomni na različne vrste glasbe, ki si jih kdajkoli v življenju slišala.

Katerega leta si se rodila? Začni z glasbo iz tistega obdobja ali pa se vrni še dlje v preteklost. Morda tvoji starši ali stari starši radi poslušajo kakšno pesem, ki je nastala pred tvojim rojstvom. Pomisli na glasbo, ki jo rada poslušaš, sovražiš ali pa si do nje ravnodušna. Lahko zapišeš tudi otroške pesmi, ki si jih prepevala v otroštvu.

Začni pri Britney in končaj pri Bachu, če želiš. Vajo lahko narediš v dveh minutah ali pa si zanjo vzameš celih dvajset minut ali več. S časom se nikar ne obremenjuj. Če bi rada v kateremkoli trenutku spremenila vrstni red pesmi, potem to tudi naredi. Če se ob naslovu pesmi spomniš še besedila, tudi to pripiši zraven.

Odvijanje škatel - vaja št. 3

Pomisli na tipa, v katerega si že dolgo zaljubljena. Če ti trenutno ni nihče všeč, pomisli na svojega zadnjega fanta. Moški spol lahko ženske precej zbega, toda odvijanje škatel ti lahko razkrije marsikatero skrivnost o tvojem izbrancu.

Nikar ne ugibaj, na kaj se ta vaja nanaša, in se raje pretvarjaj, da si spet stara deset let in imaš zabavo za rojstni dan. Vaje se loti razigrano in lahkotno s kančkom vznemirljivega pričakovanja.

Torej, začnimo. Osredotoči se na moškega, kolikor moreš močno. Zdaj si predstavljaj, da v roki držiš škatlo in z nje začneš počasi odvijati darilni papir. Pod njim je nov darilni papir. Kakšne barve je? Prva misel je vedno najboljša! Zapiši si jo na papir.

Nekajkrat globoko vdihni in potem odvij še drugi darilni papir. Ponovno zapiši barvo darilnega papirja, ki je pod njim. Bodi pozorna na odtenke. Če je papir moder, natančno zapiši, ali je mornarsko moder, svetlo moder ali morda turkizen? Lahko je tudi črn, zlat ali srebrn. Brez pomislekov lahko izbiraš med vsemi barvami celotnega barvnega spektra.

Postopek ponovi še štirikrat, tako da boš imela zapisanih šest barv. Če se ka­tera barva ponovi, ne skrbi, ampak jo zapiši še drugič, če je treba.

Če si v razmerju

Kristalna krogla resnega razmerja - vaja št. 1

Kristalne krogle so lahko zelo draga reč, zato ti priporočamo, da si raje narediš svojo. Na list papirja nariši krog. Vanj zri toliko časa, dokler ne bodo tvoje misli postale sanjave.

S spodnjega seznama izberi žival – katero izmed njih vidiš v svoji kristalni krogli?

Mačka, pes, volk, papiga, morski prašiček, lisica, medved, lev, golob, netopir, konj, opica, čebela, miš, metulj, dihur, jež, jazbec, tiger, leopard, delfin, zlata ribica, slon, kenguru?

Zelo pomembno je, da med vajo ne razmišljaš, saj jasnovidni jaz nikoli ne analizira. Raje se prepusti naravnim silam in samo opazuj podobe, ki se pojav­ljajo pred teboj, ter čustva, ki ti jih zbujajo omenjene živali, dokler se ti ena zmed njih ne bo zdela primerna za v kristalno kroglo.

Kitajske palčke - vaja št. 2

Pravi kitajski jasnovidci pri vedeževanju uporabljajo bambusove palčke, ti pa lahko namesto njih uporabiš kar dva kemična ali navadna svinčnika.

En svinčnik označi kot svinčnik A, drugega kot svinčnik B. Zapiši si, kateri je kateri, tako da tega med izvajanjem vaje ne boš pozabila. Oba svinčnika vzemi v roko in ju malo potresi, potem pa hitro spusti na tla. Prepusti se občutkom in se dovoli, da te prevzame sanjavo stanje. Kar leži pred teboj na tleh, namreč nista samo svinčnika, temveč simboli, ki zate nosijo sporočilo o tvoji prihodnosti.

O svinčniku A napiši vse, kar se ti zdi pomembno. V katero smer je obrnjen? V kakšnem odnosu je s svinčnikom B? Kaj čutiš, ko zreš vanj? Na kaj te spominja? Kaj ti govori? Ali je pristal blizu kakšnega drugega predmeta, kot je na primer čevelj ali copata? Kakšen pomen ima ta drugi predmet zate?

Ponovi vajo s svinčnikom B. Prepusti se domišljiji. Kaj ti svinčnik govori? Kakšne misli in čustva zbuja v tebi? Ne obremenjuj se z urejanjem posameznih besed, pomembno je, da zapišeš vse, kar ti v tistem trenutku roji po glavi.

Ljubezenske črke - vaja št. 3

Izberi si pet črk, pri čemer se posamezna črka lahko ponovi. Črke lahko dobiš tudi tako, da črkuješ določeno besedo ali pa samo del besede.

Pomembno je, da jih izbereš naključno (čeprav pri jasnovidnosti naključij ni) in jih zabeležiš, ne da bi preveč razmišljala o njih. Zdaj se osredotoči na vsako črko posebej. Vsaka je namreč začetnica določene besede. Katere besede?

Ko boš imela zapisanih vseh pet besed, si jih dobro oglej in sprosti svoje misli. Potem k vsaki besedi pripiši še eno. Če boš na primer zapisala črko L in potem besedo led, lahko temu dodaš sladko in tako dobiš na primer sladoled. Beseda, ki jo dodaš prvi, naj bo torej nekako povezana s prvo.

Rezultati za samske

Odgovori ti bodo ob pravi interpretaciji omogočili vpogled v tvojo preteklost, sedanjost in prihodnost. Nekatere od teh stvari se ti bodo zdele nesmiselne, toda vseeno jih obdrži. Poklicni jasnovidci vedo, da se podatki, ki se sprva zdijo nesmiselni, čez nekaj mesecev izkažejo za še kako pomembne.

Poleg tega se bo v tvojih zapiskih znašla marsikatera naključna misel in občutje, ki nimajo zveze z jasnovidnostjo. Ne obremenjuj se preveč s tem, saj boš po drugi strani v zapiskih lahko našla izredno pomembne napovedi za svojo ljubezensko prihodnost.

Krogi razodetja

Prvi krog pomeni rdečo luč v tvojem ljubezenskem življenju. Predstavlja tisto oziroma tistega, ki ti onemogoča, da bi našla osrečujoče razmerje. Če so ti jasnovidne sposobnosti v trenutku te vaje dobro služile, si morda dejansko zapisala ime svojega največjega tekmeca v ljubezni ali pa boš med zapisanim našla nekaj, kar te pri tem zaustavlja, na primer svojo sramežljivo naravo.

Če tvoja interpretacija temelji na simbolni govorici, poglej globlje. Učiteljičin pogled, na primer, se ti lahko sprva zdi popolnoma nesmiseln, dokler ne boš recimo ugotovila, da je tudi ona imela težave z astmo tako kot ti, kar seveda lahko pomeni, da ti tvoje zdravstveno stanje preprečuje, da bi bila srečna v ljubezni.

Drugi krog pomeni rumeno luč oziroma tvojo pri­pravljenost na spremembo, s katero bi lahko našla srečo. Prav tako prikazuje vse tisto, kar se spreminja okrog tebe.

Tretji krog je simbol za vse ljudi in situacije, ki so zelena luč v tvojem ljubezenskem življenju in ti lahko pomagajo priti do tistega, kar si želiš.

Glasbeni orakelj

Pravkar si napovedala svojo ljubezensko prihodnost za naslednjih 12 mesecev, saj se vsaka pesem nanaša na določen mesec. Ker se lahko jasnovidnost razkrije tako dobesedno kot simbolično, bodi pripravljena na to, da se bo prihodnost pred teboj razvijala tako v dobesednem kot v prenesenem pomenu.

Če si boš na primer na seznam zapisala pesem Take Me Out skupine Franz Ferdinand, se prav lahko zgodi, da te bo tisti mesec, na katerega se pesem nanaša, nekdo povabil na zmenek. Če ti tvoja napoved ni všeč, imaš še vedno možnost, da spremeniš svojo prihodnost. Bistvo jasnovidnosti je v tem, da vzamemo usodo v svoje roke.

Odvijanje škatel

Prvi ovoj: Kakšen je na videz.

Drugi ovoj: Kaj o njem meni njegova bivša.

Tretji ovoj: Kaj o njem menijo njegovi prijatelji.

Četrti ovoj: Kaj o njem meni njegova družina.

Peti ovoj: Kaj o njem menijo njegovi sodelavci.

Šesti ovoj: Kakšen je v resnici.

Zdaj interpretiraj še barve, ki so ti prišle na misel.

Oranžna: zadržan, neprepričan vase.

Rumena: Strahopeten, previden.

Temno zelena: Zemeljski, naraven.

Svetlo zelena: Naiven, nezrel.

Bela: Svetnik.

Črna: Hudoben.

Rožnata: Metroseksualec.

Temno modra: Resen, odgovoren.

Svetlo modra: Občutljiv, sanjav.

Turkizna: Razumevajoč, duhoven.

Siva: Pesimističen, negativen.

Rjava: Prijazen, topel.

Srebrna: Želi biti bogataš.

Zlata: Čisti zadetek!

Vijolična: Strasten, dramatičen.

Nadaljuj z interpretacijo barv in prisluhni intuiciji, kaj ti govori.

Rezultati za vezane

Tako kot pri vajah za samske se lahko tudi tukaj pojavijo določene nepomembne naključne ideje in misli. Kljub temu boš z večino njih dobila globlji vpogled v to, o čem razmišlja tvoj moški in kaj čutita drug do drugega. Samo ti si tista, ki lahko v celoti interpretira sporočila, saj nekomu drugemu po vsej verjetnosti ne bi povedala veliko. Zato dobro razmisli o tem, kakšne odgovore ti ponujajo.

Kristalna krogla resnega razmerja

Žival, ki si jo videla v svoji kristalni krogli, govori o tem, kako bo tvoj dragi razmišljal v naslednjih 12 mesecih.

Mačka = Razmišlja o poroki. Pes = Prijatelji so na prvem mestu. Volk = Rad bi bil sam. Papiga = Želi si to, kar si želiš ti. Morski prašiček = Ljubezen je eksperiment. Lisica = Ob nevestah se počuti kot plen. Medved = Želi si družino. Lev = Ima težave s ponosom. Golob = Želi imeti dom. Netopir = Ljubezen je slepa. Konj = Ljubezen je igra na srečo. Opica = Ostal bo v bližini. Čebela = Zanj si kraljica. Miš = Igra se s tabo. Metulj = Ima težave z resnimi razmerji. Dihur = Pomembno mu je, da zleze v tvoje hlačke. Jež = Ranljiv in izbirčen. Jazbec = Ne gnjavi ga preveč. Tiger = Seks vaju povezuje. Leopard = Nikoli se ne bo spremenil. Delfin = Ljubezen je duhovna. Zlata ribica = Ljubezen in denar štejeta. Slon = Ne bo pozabil svoje bivše. Kenguru = rad bi potoval. Zveni noro, toda pomisli. Povezava med vsako živaljo in njenimi značilnostmi je bila vedno v tvojih mislih, zato je tvoja jasnovidna plat tista, ki je dovolila, da sporočilo pride na površje.

Kitajske palčke

Svinčnik A je tvoj partner, svinčnik B si ti. To je lahko prav zanimiva vaja. Ko pogledaš na tla, vidiš samo dva svinčnika, ko pa boš še enkrat prebrala svoje opise obeh svinčnikov, boš uvidela, kako pomembna sporočila se skrivajo v njiju. S tem testom si analizirala vajino privlačnost in kompatibilnost s svojega stališča. Kaj si torej videla? Začni pri tem, ali sta bila svinčnika oddaljena ali sta ležala drug blizu drugega?

Ljubezenske črke

Besede, ki si jih zapisala, pomenijo pet stvari, ki so tvojemu izbrancu všeč pri tebi. Večina ljudi odkrije, da imajo besede, ki so jih izbrali, izredno oseben pomen, ki drugim morda ne pomeni nič, vama s partnerjem pa ogromno.

Zato nikar ne pričakuj, da boš iz besed lahko izvedela kaj dobesednega, kot je na primer seksi ritka, saj jasnovidnost ne deluje tako. Raje razmišljaj simbolično. Če si na primer iz obeh besed dobila sladoled, kakšne misli in čustva to zbuja v tebi?

Napisala: Janka Menart

Preberi še: Kaj si ženske neskončno želimo od moških (in česa res ne)?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri