Izpovedi slovenskih estradnikov o prvih poljubih, nesrečnih ljubeznih in valentinovem!

Znani Slovenci in Slovenke so novinarki naše medijske hiše zaupali svoje spomine na prvi poljub. Danes je romantika zagotovo v zraku ...

Izpovedi slovenskih estradnikov o prvih poljubih, nesrečnih ljubeznih in valentinovem! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
14. 2. 2018

Maja Keuc 

Za našo Majo Keuc, ki zadnja leta ustvarja in živi v Stockholmu, je bilo valentinovo veliko bolj atraktivno, ko je bila v najstniških letih. "Zdaj pa gre bolj ali manj mimo mene, saj mislim da si je treba ljubezen izkazovati vsak dan. S fantom si lahko narediva svoje valentinovo, kadarkoli si želiva. Res se mi ta praznik zdi bolj ali manj še ena potrošniška poteza."

"In seveda se spomnim svojega prvega poljuba. Imel je okus po špinači, in ko sem prišla domov, sem vso noč razmišljala, ali je bil to zares tisti ta pravi poljub. Saj veste, tisti francoski ... Na koncu sem sklenila, da mi tovrstno poljubljanje ni všeč in da je pravzaprav ogabno. To mnenje sem seveda čez leta spremenila," je novinarki zaupala glasbenica.

Ajda Mlakar

Simpatična vremenarka na Planet TV Ajda Mlakar meni, da je ljubezen ena najmočnejših sil na svetu, saj lahko celo najhujša sovražnika spremeni v prijatelja. Ampak še preden se v koga noro zaljubimo, je po njenem mnenju bistveno, da vzljubimo sebe.

 

A post shared by Ajda☀️Mlakar (@ajda_mlakar) on

"Spomini na prvo zaljubljenost so že malo medli, pa vendarle, kot radi rečejo, prve ne pozabiš nikoli. Bilo je kratko, a sladko. Tako je tudi z mojim prvim poljubom. Bolj kot prvega se spomnim zadnjega, ki je bil mimogrede fantastičen. Sem človek, ki živi v sedanjosti, in če je nekdo ali nekaj del tvoje zgodovine, zato najbrž že obstaja razlog."

"Valentinovega sicer nisem nikoli posebej praznovala, se mi pa v samem bistvu, če odštejemo potrošniški balast, to zdi dan, ki nosi lep namen in sporočilo," je sklenila Ajda.

Filip Kržišnik

Akrobat, gimnastičar in adrenaliski odvisnež Filip Kržišnik pravi, da je prvi pravi poljub doživel na koncu osnovne šole oziroma na začetku gimnazije. 

"Počutil sem se kot animirani junak iz risanke, ki se mu niti približno ne sanja, kaj mora delati."

Še dobro, da je dekle preživelo ta obračun kot iz filma Žrelo. Upam le, da se ona tega čudežno ne spomni. (smeh) Kar se pa prave zaljubljenosti tiče, sem jo očitno takrat doživljal malo drugače kot moji vrstniki - šport in gibanje sta mi pomenila največ v življenju. Ljubil sem (in jih še vedno) vse športne podvige, treninge, naporne nastope in tekme," je povedal Filip.

Bilbi

"Valentinovo se mi je kot pubertetnici zdel takšen surrealističen praznik, saj sem bila zmeraj zaljubljena v fante, ki tega sploh niso opazili. Ker sem bila sramežljiva in sem hkrati imela zelo bujno domišljijo, sem jim anonimno pošiljala poezijo, kasete s svojo najljubšo glasbo v upanju, da bodo prepoznali pošiljateljico.

Seveda me nihče ni prepoznal. V času študija sem končno dobila svoje prvo darilo za valentinovo - kaseto s fantovimi najljubšimi skladbami in rdečo vrtnico," se vsega skupaj spominja BIlbi, ki nas še vedno navdušuje z glasbenimi vijolicami.

Manuella

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica ManuElla, ki se letos znova bori za evrovizijsko vstopnico, nam je pred praznikom zaljubljencev povedala, da svoje prve ljubezni in prvega poljuba ne bo nikoli pozabila:

"To so posebni spomini, ki ti, kadarkoli se jih spomniš, morajo narisati nasmeh na obraz. Tako pravljično je prvič ... Smisel življenja pa je to pravljico doživljati vse življenje in živeti vsak dan sproti, kot da je prvič ... Pa lepo valentinovo vsem."

Članek je bil objavljen v reviji Lady
Fotografije: Primož Predalič, Tomaž Kos, Bilbi arhiv

Preberi še: The Biggest Loser Slovenija: Špela Grošelj se je poslovila! Razkrivamo novega voditelja 2. sezone

Priporočamo tudi: VIDEO: Oglas, ki si ga boš zapomnila za vse življenje! Imamo prav?