Hudoooo! Tilen Brglez (Kmetija) je PRVAK v tem športu (čestitkeeeee 👏🏼)

Tihi in mirni Tilen Brglez, ki nastopa v aktualni sezoni Kmetije, ima kar precej športnih dosežkov, s katerimi bi se lahko pohvalil pred sotekmovalci. 😍

Hudoooo! Tilen Brglez (Kmetija) je PRVAK v tem športu (čestitkeeeee 👏🏼) (foto: POP TV) POP TV
20. 10. 2021

Čeprav je Tilen Brglez v prvih dneh nastopil kot eden vidnejših (in glasnejših) tekmovalec te sezone, se je v nadaljnjih tednih nekoliko umiril.

Gledalci smo ga do zdaj namreč spoznali kot ne-konfliktnega tekmovalca, ki se odlično razume z vsemi, in čeprav pred kamerami ni pokazal razvnetih strasti, je v zasebnem življenju precej bolj divji.

KMETIJA: Znan je ZMAGOVALEC superfinala letošnje sezone

Kot razkriva njegov Instagram profil, v zunanjem življenju veliko svojega časa posveti vožnji s kros motorjem, s katerim se je povzpel tudi že na zmagovalno stopničko.

To je eden od utrinkov:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tilen Brglez (@tilen_brglez)

Tilen, ki je po poklicu sicer vzgojitelj, je pred odhodom na kmetijo povedal, da bo v času snemanja najbolj pogrešal prav svoj motor in dirke, na katerih redno nastopa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tilen Brglez (@tilen_brglez)

Zanimivo, kajne?

V zasebnem življenju si Tilen sicer ravno ureja svoje stanovanje, zato pravi, da bi mu zmagovalna nagrada 50.000 evrov še kako prav prišla, prav nagrada pa je bila glavni motiv, da se je prijavil v omenjeni resničnostni šov. 

Fotografije: POP TV