Hahaha! Ta oglas za prodajo avtomobila je nasmejal Slovenijo (preberi ga, polepšal ti bo dan)

Na spletnih straneh z malimi oglasi je mogoče najti marsikaj, a pred kratkim je oglas za prodajo avtomobila dodobra nasmejal celo Slovenijo, saj so ga številni širili po svojih družbenih omrežjih.

Hahaha! Ta oglas za prodajo avtomobila je nasmejal Slovenijo (preberi ga, polepšal ti bo dan) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2021

Gospod se je odločil, da proda svoj avtomobil, pri tem pa je tudi nazorno razložil, kakšen je bil njegov motiv za nakup tako majhnega avta - hotel je namreč seksati v njem. In zakaj?

"Moj ata se hvali kak je to včasih v fičeku počel. Hotel sem dokazat, da lahko tud js. Do zdaj mi ni uspelo, imam namreč ženo, ki je ne spravim not na vse štiri. Preprosto ni več za take štose. Odkar imava 2 otroka je dejanje postalo teorija. Nekak ji tale avto ne sede. Še Kolegica je priznala, da ima zadaj več placa kakor Twingo, sem tud ženi povedal da bi jo motiviral, pa ni prijelo. Očitno nikol nebom vnukom razlagal kak sem v fičeku drajsal babico."

Dodal je še, da si je zdaj kupil enoprostorca ter da je zdaj še kar navdušena nad njim, saj očitno pada na večje avte. "Upam, da žena tega oglasa ne bere. Ženo bom obdržal, odlično kuha, je zelo pridna za povrh pa še lepa. Avto je tud lep in ne kuha. Prodam."

VELIKI tedenski horoskop: TO ti prinaša teden od 13. do 19. septembra (ljubezen, sreča, kariera, zdravje)

Pravi, da gre za poseben avto (model Fiat Seicento Sporting ABARTH), zato tudi cena za avtomobil iz leta 2001 znaša 1.900 evrov.

"Odprta streha je rajcanje na cesti: kadar sonček posije ali zvečer ob zvezdnati noči uuh in aaah. Pa še vsak dan se vozim ob Dravi, kdo ve kdaj bom smuknil v reko, takrat bom rabil odprto streho, da se rešim. Glede na to koliko sem v avto vložil, ga prodajam pod ceno in vem da kupcu delam uslugo. Avto sem imel za dušo in zdaj je duša potešena."

No, če pa to ni oglas, napisan z veliko mero humorja in domišljije, pa nič ne rečemo. Gospod si je vsekakor vzel čas in sestavil oglas, ki je nasmejal mnoge, hkrati pa pritegnil veliko pozornosti - in ko gre za prodajo, je to nekaj zelo dobrega, kajne?

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Profimedia