6 super idej za izlet s prijateljico (FOTO)

Se s prijateljicami večkrat odpravite na kakšen vikend izlet? Potem ne spreglejte tudi teh destinacij, od katerih še letos(!) poskusite uresniči vsaj eno.

6 super idej za izlet s prijateljico (FOTO) (foto: Instagram.com/@takeoffwithlove) Instagram.com/@takeoffwithlove
4. 8. 2018

"Nabaši" avto in akcija!

Portopiccolo

Naša novinarka Ajda se je lansko poletje s prijateljicami odpravila na izlet v Portopiccolo, ki ga je poimenovala kar "božansko mestece v malem". Zakaj, izveš TUKAJ - zagotovo bo tebe in tvoje prijateljice takoj prepričala, da se boste že naslednji (če ne ta ;)) vikend peljale proti Italiji!

 

A post shared by Falisia Resort (@falisiaresort) on

Grožnjan

Grožnjan je majhno slikovito mestece v hrvaški Istri, ki vas bo zagotovo očaralo s svojo pravljičnostjo in prikupnostjo - še posebej, če imate rade umetnost. Grožnjan je namreč znan tudi pod imenom "mesto umetnikov."

Prekmurje

Zakaj Prekmurje? Zato, ker navadno vsi "bežimo" proti obali, ko imamo nekaj prostih dni, pa sploh ne vemo, kakšne lepote se skrivajo v severovzhodnem delu naše dežele. Kaj početi na tej "strani sveta" in kaj vse doživeti, pa si preberi TUKAJ.

Ribniško pohorje

Ribniško pohorje in njegovo jezero sta priljubljeni točki tako tistih, ki si zaželijo svežega zraka in miru, kot tudi pohodnikov, saj je okolica polna raznih pohodniških poti. Torej: piknik košara, "nabaši" prijateljice in gremooo!

Mozirski gaj: Park cvetja

S prijateljicami obožujete naravo in cvetje? Potem je izlet v Mozirski gaj in njegov Park cvetja "a must"! Samo predstavljaj si, kakšne Instagram fotografije bi tam lahko nastale. ;)

 

A post shared by Vladi.sime (vladi.sime) on

Rovinj

Priljubljeni blogerki Ajda (ajdasitar) in Vanesa (takeoffwithlove) sta nam dali idejo za pravo dekliško potovanje in če vsaj eno od njiju spremljaš na Instagramu (kjer lahko najdeš še več idej za izlete), si se že zagotovo zaljubila v prelep Rovinj.

 

A post shared by Vanesa S. (takeoffwithlove) on

Če pa se rade bolj "namakate" in uživate v ležanju na plaži, se odpravite na malo daljši izlet in izkoristite tople dni za obisk kakšne od 10 najlepših (skritih) hrvaških plaž.

Pripravila: Nika Švajncer
Fotografije: Instagram.com/@takeoffwithlove in Ajda Hovnik Plešej

Preberi še: 10 najlepših (skritih) hrvaških plaž, ki jih letos ne spreglej!

Priporočamo tudi: Top ideje za poletne zmenke (ne pozabita na št. 20!)