Enrique Iglesias prihaja v ljubljansko Areno Stožice!

Zvezda svetovnih razsežnosti in eden najprepoznavnejših moških izvajalcev bo v nadaljevanju svetovne turneje »SEX and LOVE« v soboto, 12. maja 2018, nastopil tudi pri nas. Ljubitelje njegove glasbe čaka nepozabno doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki se bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja lani.

Enrique Iglesias prihaja v ljubljansko Areno Stožice! (foto: Management) Management
24. 1. 2018

Enrique Iglesias bo v nadaljevanju svoje turneje »SEX and LOVE« pomladi prvič nastopil v Sloveniji ter nas s svojim glasom in latino šarmom popeljal na edinstveni glasbeni spektakel. »Obstajajo trenutki na odru, ko si moram vzeti trenutek zase, ko pogledam okoli sebe ter sem prevzet s čustvi obiskovalcev in energije, ki jo soustvarijo z menoj na koncertu. Vsakič, ko pogledam naokoli, opazim množico nasmejanih obrazov, ki se jim nasmejim nazaj, saj me vedno znova opomnijo, kako srečen sem lahko, da lahko nastopam in sem prisoten,« pravi pevec ob nadaljevanju svetovne turneje »SEX and LOVE«.

Enrique Iglesias

Lastnik enega najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu, Kanadi. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za svoje glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be WithYou, Takin' Back My Love, Rhythm Divine in mnoge druge uspešnice.

Glasbeni spektakel enega najbolj zaželenih, priljubljenih in uspešnih mednarodnih glasbenikov bo v soboto, 12. maja 2018, ob 20. uri v Areni Stožice.