Cosmo lepotna urednica: "Te 4 spletne trgovine so vedno ODPRTE v mojem brskalniku"

Zakaj? Preprosto zato, ker je tam najboljša ponudba! 😍

Cosmo lepotna urednica: "Te 4 spletne trgovine so vedno ODPRTE v mojem brskalniku" (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2022

Obožujem spletno nakupovanje in dvomim, da bi karkoli to lahko spremenilo. Enostavno poklikaš želene izdelke, naročiš (velikokrat celo brez poštnine) in v nekaj dneh (ali že naslednji dan) je paket pri tebi.

Sama se imam za pravo malo strokovnjakinjo za iskanje najboljših ponudnikov in posebnih akcij, zate pa imam seznam svojih najljubših (spletnih) trgovin.

Ličila.si

Kot (nekdanja) lepotna blogerka ob besedi ličila zelo hitro pomislim tudi na ličila.si. To je zakladnica vseh mojih najljubših lepotnih znamk, izdelkov in novosti, pa tudi podjetje, ki me je peljalo na moj čisto prvi blogerski izlet in dogodek v Londonu, ter spletna trgovina, ki je k nam pripeljala zelo priljubljeno znamko Revolution. To pa seveda ni edina znamka v ponudbi. V njihovo virtualno košarico se vedno zatečem takrat, ko si želim nove pisane palete senčil, ko bi rada preizkusila čisto nove izdelke, ki jih drugje še nimajo, ali pa se želim presenetiti z nakupom vrečke presenečenja (mystery bag).

Superskin

Super koža! A pred tem še super strokovni nasveti, super uporabniška izkušnja in seveda super izdelki za nego kože - vse to dobiš pri ekipi Superskin. Imam zelo občutljivo kožo, ki pa s pravimi izdelki v resnici ne potrebuje veliko nege. Da sem to ugotovila, so mi s personalizirano nego in predlogi izdelkov pomagali prav 'superskinovci', na njihovi spletni strani pa najdeš široko ponudbo izdelkov za zaščito pred soncem, čiščenje obraza ter predvsem najboljše produkte za specifična kožna stanja. Če bi moja rozacea lahko govorila, bi temu zagotovo pritrdila.

Naša lepotna urednica preizkusila VIRALNE izdelke zvezdnikov - to je njena (zelo iskrena) OCENA

Notino

Kadar mi zmanjka najljubšega parfuma ali pa iščem posebno darilo za lepotne navdušenke in navdušence okoli sebe, odklikam na Notino, ki je največja spletna trgovina s parfumi in kozmetiko v Evropi, in kjer so parfumi in dišave tudi najugodnejši. Poleg nižjih cen pa imajo tudi pogoste akcije in darila ob nakupu, ki me običajno zelo hitro premamijo, z njihovo stranjo pa si pomagam tudi pri primerjanju cen določenih izdelkov in nemalokrat v mojo košarico zaide tudi kakšen izdelek iz drugih kategorij.

dm

Če bi živela v Ameriki, bi bila verjetno ena tistih, ki spretno nakupuje in ogromno prihrani s pomočjo kuponov. Čeprav je dm ena od tistih trgovin, kjer konča največji del moje plače, pa vedno uporabljam kupone in najljubše izdelke kupujem na zalogo, kadar imajo akcijo 1+1, s pomočjo kartice zvestobe pa zbiram tudi točke in tako prihranim še več. dm je ena izmed redkih trgovin, kjer ne nakupujem le po spletu, ampak se rada sprehodim tudi med policami fizične trgovine, saj ponujajo tako ličila in kozmetiko kot tudi čistila in izdelke za dom ter hrano za nas in hišne ljubljenčke.

Besedilo: Nataša Mernik

TO je bila (nepričakovano!) najbolj priljubljena PRIČESKA v 2022 (s 7,7 milijoni iskanj na TikToku 🤯)