Cosmo izšel s prilogo Lepota & Stil

Majska številka revije Cosmopolitan je tokrat obogatena s prilogo Lepota & Stil. Razlog več, da ga poiščeš na enem od številnih prodajnih mest po Sloveniji.

25. 4. 2013

Iz uvodnika:

Modni načrt

Ko gre za modo, mi je ljubša pomladno - poletna sezona. Pravzaprav se tudi v hladnejših mesecih ne dam ter tu in tam svojo zimsko garderobo popestrim s kosom, ki ga sicer nosim poleti. Tako lažje dočakam toplejše mesece in dan, ko se zimske stvari končno umaknejo na višje police ter v moji garderobni omari spet zavladajo žive barve, lahki materiali in veseli vzorci.

Približno ob istem času vsako leto izide tudi številka Cosmopolitana s prilogo Lepota & Stil, to pa pomeni, da je na uredništvu modno in lepotno obarvan že najmanj mesec pred njenim izidom. Ko sem ves april opazovala cosmo stilistke, ki so fotografu pridno prinašale najbolj trendne kose prihajajoče sezone, me je zamikalo, da bi imela marsikaj, a sem z leti prišla do tega, da si v svoji zbirki oblačil in modnih dodatkov ne želim več čisto vseh novosti. Moda ne sme biti brezglavo zapravljanje, čeprav nam nova in nova oblačila ponujajo na vsakem koraku. Ni pomembno, koliko kupujemo, ampak kako nosimo tisto, kar imamo. Zato velja pred nakupom dobro premisliti, ali se nov kos ujema z našim stilom, in že prej ugotoviti, kaj bomo nosili zraven.

Letos si bom tako privoščila tri modne novosti, ki bodo popestrile oblačila in dodatke, ki že visijo v moji omari, z modno urednico Majo pa sva že naredili načrt, kako jih bom nosila.

moda

In še to ... ko sem nazadnje skočila na Cosmo FB-stran, sem opazila, da imamo že skoraj 17.000 privržencev, njihovo število pa vztrajno raste. Pisana in zanimiva torej ni samo revija, ampak tudi druge različice Cosmopolitana – všečkaj nas, če nas že nisi ter nam sledi na Twitterju in Instagramu.

podpis

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri