Cosmo dan bo v znamenju visokih petk, modnih bonbončkov in koktajl zabave!

Nezadržno se bliža veliki Cosmo dan, ki med drugim obljublja tudi šesti Cosmopolitanov tek v petkah.

30. 8. 2012

V soboto, 15. septembra, se bodo točno opoldan do ciljne črte v središču Ljubljane pognala pogumna dekleta v najmanj osem centimetrov visokih petah, in v kolikor te mikajo bodisi izziv ali bogate nagrade, ki udeleženkam in zmagovalki pripadajo, se na Cosmopolitanov tek še danes prijavi na spodnji povezavi:

In ker na Cosmopolitanovem teku v petkah ni pomembno zgolj to, da si najhitrejša, naj te ponovno spomnimo, da ti posebno nagrado lahko prinese tudi stajling, v katerem boš tekmovala.

Seksi Guess petke za tekmovalko s stilom!

Tista, ki bo po mnenju cosmo žirije štartala najlepše oblečena, bo domov odšla v novih Guess petkah, ki jih podarja Galerija Emporium. Čevlje bo lahko izbirala med vsemi modeli blagovne znamke Guess, ki bodo takrat na voljo v Galeriji Emporium.

Čeprav si športna, si lahko tudi modna!

Zato že danes začni razmišljati o zmagovalne stajlingu.

Ne glede na to, ali boš na teku sodelovala ali ne, pa gre v soboto, 15. septembra, vendarle biti del Cosmo dneva. Še posebno bodo ta vikend prišle na svoj račun velike modne sladokuske!

Shoppoholičarke pozor!

Cosmo sobota bo dan leta za modne navdušenke!

Dve največji modni hiši, Emporium in Galerija Emporium, bosta že drugo leto zapored organizirali 'FASHION'S DAY OUT'.

V obeh trgovinah se bodo cel dan vrstili dogodki povezani z modo. Vrhunski umetniki ličenja te bodo brezplačno naličili in ti pokazali, katere modne barve letošnje jeseni ti najbolje pristajajo, uredila si boš lahko nohtke, najboljši stilisti pa ti bodo v posebej organiziranih delavnicah pokazali, kateri so modni hiti letošnje sezone in te naučili, kako lahko z nekaj preprostimi triki osvežiš svojo garderobo.

Posebno presenečenje so pripravili tudi za vse ljubiteljice čevljev.

Cel vikend - od petka, 14.9., do nedelje, 16.9. - bo v Emporiumu in v Galeriji Emporium potekala akcija I LOVE SHOES. To pomeni, da si boš lahko izbrala katerekoli čeveljce iz nove kolekcije in pri nakupu vnovčila emporiumov bankovec za 10 EUR!

V Galeriji Emporium pa po teku v petkah za vse Cosmopolitanke pripripravljajo zdaj že tradicionalen COSMO COCKTAIL PARTY.

Za točen program dogajanj si poglej spletno stran www.emporium.si ali galerijaemporium.si in se nam pridruži na nepozabnem modnem žuru!