Če imaš na dlaneh izrisano TO črko, bo tvoja prihodnost zelo lepa (redko kdo jo ima!)

Ne potrebuješ vedeževalke - poglej v svojo dlan in mi ti povemo, kaj pomeni TOLE 👇🏼. Psst: Imamo znanstvene dokaze, da naša napoved DRŽI!

Če imaš na dlaneh izrisano TO črko, bo tvoja prihodnost zelo lepa (redko kdo jo ima!) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 7. 2021

Presenečena boš, ko boš slišala, s čim se ukvarjajo znanstveniki v Rusiji - poglabljajo se v šloganje. Ja, prav si slišala. In kaj so odkrili?

V raziskavo z naslovom Skrivnost znaka X na dlani so strokovnjaki z Znanstvene in tehnološke univerze v Moskvi vključili več kot dva milijona ljudi z vsega sveta, njihov cilj pa je bil dognati, če res obstaja povezava med znamenjem dveh križajočih se črt na dlaneh in življenjem posameznika. 

Stvar je v tem, da so velik pomen črki X na sredini dlani pripisovali že v starem Egiptu in v Grčiji. Verjeli so, da znak napoveduje lepo prihodnost posameznika. 

Dokaz za to, da je v verovanju tudi nekaj resnice, so velika zgodovinska in politična imena, ki ustrezajo opisu. Znak X sta na obeh dlaneh imela na primer Aleksander Veliki in Abraham Lincoln, prav tako naj bi bil z uspešnim življenjem označen tudi Vladimir Putin.

Poglej v svoje dlani in poišči obliko X-a. Jo imaš slučajno na sredini obeh dlani? Potem si prava srečnica!

Moskovski znanstveniki so potrdili pozitiven vpliv tega znamenja. Ugotovili so, da se tistim, ki imajo na obeh dlaneh izrisan simbol X, v življenju dobro piše. To pomeni, da so jim usojene velike stvari, ne da bi se morali zanje posebej potruditi. Kolesje življenja se samo po sebi obrača njim v prid, le vprašanje časa pa je, kdaj jih bo doletelo nekaj lepega.

Kakšne so lastnosti teh ljudi?

Tako označeni ljudje po raziskavah premorejo močno energijo in znajo prepoznavati namere sočloveka. Hitro zaznajo laž, prevaro in izdajo ter zlahka vplivajo na usodo soljudi. So tudi zelo vzdržljivi, telesno močni in redko zbolijo.

V življenju so vedno uspešni, po naravi so vodje in se pogosto zapišejo v zgodovino.

Si po dolgem napenjanju oči na svoji dlani le našla dve črti, ki bi ju morda lahko interpretirala kot črko X? Žal te moramo obvestiti, da vse omenjene lastnosti pripadajo zgolj tistim, ki se jim oblika X-a pojavi na SREDINI OBEH dlani. V to skupino sodijo le približno trije odstotki svetovne populacije. Če si med njimi, si res veliika srečnica.

Da ga boš lažje spoznala, pa si poglej spodnji video:

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ufff! Po Wimbledonu je novinar ostro obsodil obnašanje Meghan Markle, razlog pa je ...

Priporočamo tudi: Če boš pri lubenici pojedla tudi TA del, bo tvoja koža videti mladostnejša