Ali ti zakon privlačnosti res lahko pomaga spoznati sorodno dušo?

Ali lahko s pozitivnimi mislimi poskrbiš, da bo v tvoje življenje prišel princ na belem konju?

Ali ti zakon privlačnosti res lahko pomaga spoznati sorodno dušo? (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2018

Zakon privlačnosti že dolgo časa povzroča besedne dvoboje med ljudmi. Nekateri so trdno prepričani, da s pozitivnimi mislimi privlačiš pozitivno energijo, ki v tvoje življenje prinese dobre stvari.

Zasluge se lahko pripiše tudi avtorici Rhondi Byrne in njeni knjigi Skrivnost, ki vključuje primere ljudi, ki so z zakonom privlačnosti obogatili svoje življenje (tako v materialnem kot nematerialnem smislu).

Jill Crosby, strokovnjakinja s področja hipnoze, pravi, da ti zakon privlačnosti lahko pomaga tudi spoznati tvojo sorodno dušo. Kako?

Obvladaj svoje misli!

Jill pravi, da je ključ do uspeha, ko uporabljaš zakon privlačnosti to, da oblvadaš svoje misli.

"Ko utišaš svoje misli in se povežeš s sedanjostjo, z dogodkom, ki ga trenutno doživljaš, se povežeš z vso inteligenco in širnim vesoljem. To pa je tista energija, ki ima dejansko moč, da spremeni tvoje življenje."

To je včasih zelo težko, prav tako je težko vedno misliti pozitivno, še posebej v trenutkih, ko si soočen s svojimi strahovi ali neprijetnimi situacijami in se ti v glavi takoj odvijejo negativni scenariji. Takrat se moraš zbrati in take misli takoj odgnati ter jih nadomestiti s pozitivno sliko. To pa lahko dosežeš šele takrat, ko se zavedno potopiš v svoje misli.

Če želiš, da zakon privlačnosti deluje, se moraš osredotočiti na pozitivne stvari, vzljubiti moraš sebe in svojo okolico ter izražati hvaležnost.

Preberi navodila za iskanje sorodne duše!

1.

Pomembno je, da svoje misli, energijo in čustva usmeriš v ustvarjanje slike o svojem bodočem fantu. To je proces, ki poteka stalno. Medtem ko pomivaš posodo, razmišljaj o tem, kako dobro bi bilo, če bi ob tebi bil nekdo, ki bi ti pri tem pomagal, ali pa bi ta nekdo medtem pripravil sladico, pobrisal mizo ali pa te samo prišel objeti.

2.

Razmišljaj, kako dobro bi se ob tem počutila, kakšni občutki bi te spremljali. Občuti ljubezen, ki bi vaju spremljala in poskrbi še za okrepitev teh občutkov s tem, da se zahvališ za tako odličnega partnerja.

3.

Zavedati se moraš, da tvoja sorodna duša morda ne bo izgledala tako, kot si si ti zamislila. Bolj pomembno je to, kako se boš ti ob njem počutila. Občuti mirnost ob tem, da si ljubljena prek vseh meja.

4.

Začuti utrip srca in hrepenjenje zaradi ljubezni, ki bi jo čutila do te osebe. Uživaj v teh občutkih in imej zaupanje, da se bo to kmalu manifestiralo v tvoji fizično realnosti. 

Punce, katera bo prva preizkusila? :)

Vir: yourtango.com

Preberi še: Korak naprej v življenju, ki ga mora narediti tvoje astro znamenje v 2018

Pripročamo tudi: Tvoje srce lahko napove prihodnost (Dobesedno!) - Preveri, KAKO!