7. Cosmo ski opening te vabi v Schladming

Letošnji Cosmo ski opening ti ne obljublja le tri dni nepozabne smučarije na več kot 115 kilometrih schladmingskih prog, temveč tudi test smuči, smučarsko šolo, smučarske tekme, veliko druženja v največjem ski baru in številne nagradne izzive.

29. 8. 2013

ski openingPojdi z nami!!!

  • Kam?

Na 7. Cosmo ski opening v Schladming.

  • 3 = 4 dni

Letos te vabimo na smučanje že v sredo!

Tako boš smučala polne 3 dni (v četrtek, petek in soboto), v nedeljo pa lahko kupiš pol dnevno karto po znižani ceni.

  • Zakaj?

logo

Z nami bosta raper Zlatko in DJ Matej Morn, zaradi testa smuči in smučarske šole UPS s Sandijem Murovcem, posebne smučarske tekme, cosmo nagrad in turnirja v odbojki v pancerjih.

  • Kdo?

Vabljeni ste prav vsi: fantje, punce, smučarski prijatelji, velike družbe in večni avanturisti!

Novost!

Da bo razlogov za udeležbo zares dovolj, te na tem mestu opozarjamo na še eno novost, ki se obeta na letošnjem Cosmo ski openingu:

  • Late Night Shopping v prodajalni Blue Tomato z brezplačnim koktajlom in DJ-jem. Blue Tomato vsem udeležencem smučanja podarja sončna očala in bon za 10 EUR (ki ga boš lahko zapravila v Schladmingu).

Blue tomato

Cosmo zapestnica ugodnosti za samo 9 EUR!!!**

  • Nižja cena dnevnih kosil na smučišču, brezplačen koktajl na zaključnem žuru, cosmo majica, popust 5 € pri naročnini na revije AML, bon Skifun za 10 € popusta za City Break, 20 € popusta za šolo smučanja UPS na Krvavcu.

prijava

 

Kje se prijavim?

Informacije in prijave na kontaktne številke in elektronsko pošto, ki so objavljene na vidnem mestu na spletni strani skifun.si - torej na telefonski številki: 01 600-80-80 ali 01 600-80-73 ali na e-poštni naslov: info@skifun.si.

logo skifun

zlatko*209 € – za apartmaje Ferienalm (3 zvezdice), 219 € – apartmaji Schladming v centru mesta (3 zvezdice), 229 € – Apartmaji Depandance 1, Depandance 2, Villa Florl v centru mesta, 259 € – apartmaji Schladming v centru mesta (4 in 5 zvezdic)

**Še vedno lahko tako kot lani prideš šele v četrtek ter smučaš v petek, soboto in nedeljo ves dan.

***Redna cena zapestnice je 18 €.