5 znakov, da si bila v prejšnjem življenju mačka

Če verjameš v to, da imamo več življenj ali ne, ti bo zagotovo zabavno prebrati, kakšne značilnosti imajo ljudje, ki naj bi bili v prejšnjem življenju mačka.

5 znakov, da si bila v prejšnjem življenju mačka (foto: Unsplash.com/Milada Vigerova) Unsplash.com/Milada Vigerova
6. 1. 2018

Si kdaj razmišljala o tem, da si imela pred tem življenjem še eno in pred tistim še eno? Kot človek ali kot povsem drugačno bitje? Verjameš v reinkarnacijo?

Reinkarnacija je versko ali filozofsko prepričanje, da ima duša po smrti novo življenje v novem telesu. Poleg hindujcev so v reinkarnacijo prepričana tudi številna plemena po svetu, ki se nahajajo v vzhodni Aziji, Sibiriji, Južni Ameriki in v Avstraliji, piše Wikipedia. V novo življenje bi tako naj prenesli nekaj lastnosti iz prejšnjega, številna pričevanja pa govorijo o tem, da se lahko spomnimo celo dogodkov in ljudi iz prejšnjega življenja.

Čeprav Zahodnjaki v reinkarnacijo v splošnem ne verjamemo, nas vsekakor misel na to zelo privlači in zanima, na to temo so bile napisane številne knjige in posneti številni filmi. Če tudi tebe ta misel privlači ali pa si zgolj radovedna, si preberi 5 lastnosti, ki bi jih naj imeli ljudje, ki so bili v prejšnjem življenju mačke.

1. Rada imaš ljudi, ampak ...

Rada počneš tudi veliko stvari, ki ne vljučujejo drugih ljudi. Veliko časa rada preživiš povsem sama. Brez težav greš sama jest, sama se rekreiraš, rada greš sama v kino ali se sprehajaš sama po mestu. Tudi potovanje brez drugih je zate prave poslastica.

2. Potrebuješ nekaj časa, da se privadiš na nove ljudi

Ljudje so čisto ok, si misliš, a potrebuješ kar nekaj časa, da ti nekdo priraste k srcu. Ko se to zgodi, pa imaš tega človeka zelo rada.

3. Lahko si zelo nepredvidljiva

Ni te lahko prebrati. V nekem trenutku si topla in sproščena, v drugem bi najraje nekoga kar opraskala. 

4. Zelo ceniš osebni prostor

Ne maraš, da ljudje vstopajo v tvoj osebni prostor, zato ti gneča in ljudje, ki ne spoštujejo tvojega osebnega prostora ne ležijo preveč in se od takšnih situacij odmikaš.

5. Strašansko rada spiš

Ne gre za to, da rada zjutraj poležiš ali da se rada kvalitetno naspiš. Tudi za to, A predvsem je to tvoj strašansko priljubljen hobi. Če je le mogoče, poležavaš in si privoščiš nedeljski popoldanski spanec. Najraje pa bi kratek spanec uvedla še v službi. 

No? Si se prepoznala? Me smo se - vsaj v zadnji točki. Naredi si lep, muckast dan! 

Vir: Higherperspectives.com

Preveri še: Horoskop: Kaj leto 2018 prinaša prav tvojemu znamenju?

Priporočamo tudi: TOLE moraš upoštevati, pa bo tvoja denarnica v 2018 vedno polna!