5 zanimivih podrobnosti iz snemanja serije Reka Ljubezni, ki jih nisi poznala

Reka ljubezni tudi v novi sezoni prinaša nove zaplete, ki jih gledalci budno spremljamo. Na uredništvu pa smo mimogrede uspeli izbrskati še nekaj zanimivih podrobnosti s snemanja, ki jih do zdaj zagotovo še nisi poznala.

5 zanimivih podrobnosti iz snemanja serije Reka Ljubezni, ki jih nisi poznala (foto: POP TV) POP TV
24. 4. 2018

1

Rok (Tadej Pišek) in Blaž (Voranc Boh) sta se na svoji vlogi zelo natančno pripravljala. Pri tem jima je pomagal tudi Matevž Bregar, mizar in diplomiran inženir lesarstva s Krke. Temu rečemo predanost in poglobitev v vlogo.

2

Igralci na setu so dobili kar nekaj vzdevkov. Med njimi vodi Voranc Boh, ki ima vsaj štiri, vsi pa so povezani s tem, da zelo rad govori. Irena pa je zaradi svojih fraz dobila našitek za svoj rdeči kopalni plašč, in sicer napis Ufi bella.

3

Omenili smo, da je Tadeju in Blažu pri pripravi na vlogo pomagal tudi Matevž Bregar, in ne boš verjela, hiša Slakovih je pravzaprav v resnici hiša mizarja Matevža. 

Ustvarjalcem serije je bila še posebej všeč zaradi natančne izdelave lesene ograje pred vhodnimi vrati. Enako so tudi vaško gostilno Pr' Bregar poimenovali prav po Matevževi družini.

4

Za prvo sezono so posneli okoli 800 ur materiala, scenarij pa je bil napisan na kar 4.500 straneh. Vau!

5

V prvi sezoni je morala Katja (Sara Gorše) zasledovati Roka do penziona, kjer ga je videla skupaj z Ireno. Prizor bi bil povsem običajen, če bi Katja imela vozniški izpit. Tako pa se je pri vožnji komaj znašla, a na srečo je pot bila makedamska in zelo kratka.

Nekaj zabavnih izsekov s snemanja pa si lahko ogledaš še TUKAJ.

Foto: POP TV, Ksaver Šinkar

Preberi še: 8 (noro) zabavnih zanimivosti iz zakulisja snemanja serije Reka ljubezni

Priporočamo tudi: Natalija Gros (Zvezde plešejo) oboževalcem predstavila prav posebnega moškega v svojem življenju