Prvi poljub

Bila sta v kinu in se imela čudovito ob pijački, ki je sledila, s trenutkom slovesa pa se nezadržno bliža še trenutek, ki bo kot nalašč za prvi poljub ...

2. 6. 2008

Skoraj popolnoma si že prepričana, da si mu všeč, in zagotovo veš, da je on všeč tebi. In najraje bi ga kar poljubila, še raje pa bi videla, da bi on poljubil tebe.

Uf, opa ... nagnil se je k tebi. Naenkrat začutiš, kot da poskuša v tvojem trebuhu vzleteti na tisoče pisanih metuljev (skupaj z vražjo pizzo in veliko coca colo, ki sta si jo delila malo prej). Zapreš oči, njegove ustnice se dotaknejo tvojih in ... gluuuumbbppphhh. O, groza! Si res rignila?

Katastrofa!

No, eno je gotovo. Trenutek, ki bi bil sicer višek popolnega večera, je uničen. Na njegovem obrazu lahko razbereš le še, da je v popolnem šoku, ti pa že čutiš, da ti rdečica preplavlja lica. Najbolj vesela bi bila, če bi se kar takoj, ta isti trenutek, vgreznila naravnost v zemljo.

No punce, kako bi se lahko izmazale iz te godlje?

Samo brez panike

Tale je res huda, ampak čisto brezupna pa situacija vendarle ni.

Najprej in najbolj pomembno je, da ostaneš prisebna. In na tem mestu le težko poudarimo, kako zelo pomembno je, da obdržiš svojo glavo pokonci in ga pogledaš naravnost v oči. Poskušaj se kolikor toliko brzdati, da se ne bi videla huda zadrega (to je seveda lažje reči, kot storiti, vendar se bo vse zdelo nekako lažje, ker bo v tebi drznost prebujal duh Rexona Teens, na katero nisi pozabila tik pred odhodom na zmenek), reci enostaven: “Oprosti!” in se že naslednji trenutek nagni k njemu, pripravljena na nov poljub ...

Drznost se obrestuje

Saj, mogoče se res zdi bizarno, ampak če boš vse to storila hitro in na kolikor toliko naraven način, se bo – takoj, ko ga bo čisto prevzela strast poljuba – kmalu zdelo, kot da se tisto nikoli ni zgodilo.

No, naslednjič se pa le ogni gaziranim pijačam!