Vesna Ponorac: "Sama si kreatorka svojih sanj!" #SamaSvojaŠefinja

31. 10. 2022
Vesna Ponorac: "Sama si kreatorka svojih sanj!" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

Je tudi tebe navdušila mlada igralka iz serije Gospod profesor, ki se je predstavila z vlogo Rebeke?

Nas definitivno je! V novi epizodi Cosmo podkasta #SamaSvojaŠefinja, ki jo je omogočil Shoppster, smo jo imeli priložnost gostiti.

Pred Cosmo mikrofon smo tokrat povabili igralko, televizijsko voditeljico, Shoppster brand ambasadorko, vplivnico in študentko ekonomije Vesno Ponorac.

Videopodkastu prisluhni TUKAJ:

Vesna Ponorac ti na začetku podkasta zaupa, brez katerih vsakodnevnih navad ne more, kako potekajo njena jutra in zakaj se je pred devetimi leti odpovedala enostavnim ogljikovim hidratom.

V nadaljevanju ti gostja pove, kako pomembna je zanjo telesna aktivnost, ki ima pomembno vlogo na njeno mentalno zdravje in lažje premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Si se spraševala, kako potekajo igralske avdicije in snemanja serij ter filmov? Vesna ti iz prve roke razkrije odgovore na zgornje vprašanje in izda trike, kako se sama pripravi na avdicijo in dolge snemalne dneve.

Te zanimajo še podrobnosti iz zakulisja snemanja serije Gospod profesor in kako se je Vesna ujela z glavnim igralcem serije, simpatičnim Juretom Heningmanom? Prisluhni podkastu do konca!

Vesna v podkastu spregovori tudi delu vplivnice in kaj sama meni o oglaševanju prek socialnih omrežij. Sama pravi, da za nasvet o nakupu kakšnega izdelka najraje skoči na socialna omrežja njej ljubih vplivnežev. Pravi, da ceni kredibilnost in da tudi sama, kot Shoppster brand ambasadorka in vplivnica, prisega na iskrenost do svojih sledilcev.

Na koncu ti Vesna zaupa, brez katerih Shoppsterjevih izdelkov ne more. To so: športna ure, blender za smutije in električni skiro.

Če tudi ti iščeš kaj od tega, skoči na Shoppsterjevo spletno stran in preveri njihovo ponudbo.

Prisluhni še podkastu:  Ana Klašnja: "Verjeti moraš, da si sposobna doseči vse, kar si želiš" #SamaSvojaŠefinja