Tjaša Kokalj Jerala: "Dvajseta, pa tudi trideseta so namenjena eksperimentiranju, zabavanju in ..." #MestoPoTvojemOkusu (PODKAST)

11. 8. 2021
Tjaša Kokalj Jerala: "Dvajseta, pa tudi trideseta so namenjena eksperimentiranju, zabavanju in ..." #MestoPoTvojemOkusu (PODKAST) (foto: Lara Krneža)
Lara Krneža

V uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija smo zate pripravili mini serijo treh podkast epizod, v katerih so priljubljene znane Slovenke razkrivale svoje cosmo skrivnosti in ...

... mesta po svojem okusu.

V tretji epizodi podkasta serije #MestoPoTvojemOkusu v naši roza pisarnici gostimo Tjašo Kokalj Jerala, modno in lepotno blogerko, stilistko, televizijsko voditeljico in mamo dvojčic.

Tretja epizoda Cosmo podkasta #MestoPoTvojemOkusu je poletno obarvana. Gostja Tjaša Kokalj Jerala Cosmo uredništvu prišepne, katere sanjske destinacije je obiskala to poletje, kam se še odpravlja in katera potovanja so na njenem seznamu želja.

Tjaša se v podkastu med drugim spominja, kako se je spoprijemala z dinamičnostjo in glamuroznostjo sveta lepote, ko je še kot zelo mlada osvojila laskavi naziv Miss Universe Slovenije in se odlično odrezala tudi na svetovnem tekmovanju. Svoji lenti je leto zatem dodala še nov dosežek: napisala je svoj roman.

Na Cosmu uredništvu smo zate, Cosmo podkast poslušalka, poizvedeli še, kakšen je njen recept za učinkovito lovljenje ravnotežja med časom za delo, družino in časom zase. Tjaša Kokalj Jerala v podkastu razkriva, kako kot uspešna blogerka, stilistka in poslovna ženska z lahkoto (beri: dobro organiziranostjo in pomočjo moža) premaguje tudi vse izzive najpomembnejše vloge v njenem življenju- biti mama.

Kljub na pogled glamuroznemu življenjskemu slogu nekdanje Miss Universe Slovenije, žilici za estetiko, modo in lepoto, Tjaša na koncu epizode priznava:

»Moj okus je v resnici zelo preprost, čeprav mogoče na prvi vtis ne izgleda tako. Mesto po mojem okusu je v naravi, z družino in kužki.«

Poslušaj novo epizodo podcasta:

Cosmo podkast si lahko zavrtiš na poti v avtu, med pospravljanjem ali telovadbo. Primeren je za vse dni, ko ti prijateljica ne dvigne telefona.

NUJNO poslušaj, sledi in deli!