Petra Parovel: "Začne se s tabo" #SamaSvojaŠefinja

Te zanima kako izgleda življenje podjetnice, lastnice blagovne znamke SWY Petre Parovel?

Petra Parovel: "Začne se s tabo" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
28. 4. 2022

V tokratni epizodi Cosmo podkasta #SamaSvojaŠefinja, ki ga pripravljamo na uredništvu Cosmopolitan Slovenija, ti Petra iz prve roke razkriva, kako uspešno premaguje vsakodnevne izzive njenega natrpanega urnika.

Gostja tokratne epizode, Petra Parovel, je poleg uspešne podjetnice in lastnice blagovne znamke SWY še diplomirana kineziologinja, osebna trenerka, licencirana prehranska svetovalka, vplivnica, žena in mamica. 

Te zanima, kaj nam je Petra zaupala v pogovoru? Podkastu prisluhni TUKAJ:

Petra na začetku podkasta spregovori o tem, kako se je zanjo pogled na uspeh spreminjal skozi leta in v nadaljevanju predstavi, kako se je začela njena podjetniška zgodba.

V duhu slogana blagovne znamke SWY Petra razmišlja o ljubezni do sebe in kako se na socialnih omrežjih spoprijemati s številnimi ideali.

V pogovoru lahko prisluhnite tudi, kako se Petra počuti v vlogi mamice in kako ji je materinstvo spremenilo pogled na svet.

Ob koncu podkasta Petra vsem Cosmo šefinjam, ki vstopate v svet podjetništva, svetuje, katere pomembne korake je potrebno opraviti ob samem začetku podjetniške kariere in razkriva, kaj je najbolj pomembno, ko se odločimo realizirati svojo poslovno idejo.

Prisluhni še podkastu: Marja Milič: "Postani šefinja osebnih financ" #SamaSvojaŠefinja