Podkast Promocijsko sporočilo

Kako je Vidi Macura Maglica uspelo narediti eno najboljših fitnes aplikacij na svetu? (Podkast)

31. 1. 2023
Kako je Vidi Macura Maglica uspelo narediti eno najboljših fitnes aplikacij na svetu? (Podkast) (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Iz nič ji je uspelo ustvariti enega najbolj uspešnih fitnes programov na svetu!

Vida Macura Maglica je slovenska kondicijska trenerka, ki niza neverjetne uspehe. Njena aplikacija Extreme je bila ocenjena kot ena najboljših fitnes aplikacij na svetu, patentirana vadba Extreme Training®️ pa je spremenila življenja že mnogim.

Iz nič do svetovnega uspeha

Vido šport spremlja že celo življenje; že kot otrok je bila zagnana športnica in tudi kot najstnica je raje kot na zabave hodila na treninge ali tekme. Zato ni nobeno presenečenje, da se je odločila tudi za športno kariero.

Ko je uspešno opravila licenco za osebno trenerko, je odprla podjetje z namenom, da bi vodila vadbe, a Vida priznava, da so njeni poslovni začetki bili težki. "Na začetku nisem zaslužila dovolj niti za stroške," se spominja.

Vseeno pa je Vida vztrajala in še naprej neustrašno sledila svojim sanjam. Sčasoma je imela vse več vadečih, ki so ugotovili, kako zelo učinkovite so njene vadbe.

Kmalu se je porodila ideja o lastni aplikaciji

Po tem, ko je Vida na lastne oči videla, kakšne neverjetne rezultate lahko prinesejo njene vadbe, je želela te deliti s čim več ljudmi. Tako se je porodila ideja, da ustvari lastno aplikacijo Extreme.

"Z aplikacijo smo leta 2020 dosegli prvo mesto na svetu v inovativnosti. Leto kasneje smo dosegli šesto mesto med aplikacijami za fitnes in zdravje na svetu po številu uporabnic," se pohvali Vida.

Njeni dosežki so botrovali k temu, da so jo lani povabili na največji sejem športa na svetu v Dubaj. Povabili so le 10 najboljših trenerjev in med temi so izbrali tudi njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Zakaj je aplikacija Extreme tako uspešna?

Vida je od samega začetka imela vizijo o aplikaciji, ki bo drugačna od ostalih. Takšno, ki bo predstavljala osebnega trenerja na domu.

Aplikacija ponudi vadbe po meri, ki so prilagojene vsaki posameznici. Ob vpisu odgovoriš na nekaj preprostih vprašanj, sistem pa na podlagi tvojih odgovorov sestavi program, ki je namenjen izključno tebi.

Ne glede na to, ali si začetnica, nadaljevalka, nosečnica, mamica po porodu... Dobila boš program, ki ti bo pisan na kožo.

Vadbe so patentirane in vključujejo vaje za celotno telo. Zaradi tega ti ni treba telovaditi vsak dan, saj naenkrat razgibaš vse svoje mišice.

Vadbe so precej intenzivne, a so tudi rezultati hitrejši. Zasnovane so tako, da ne vzamejo dosti časa, obenem pa prve vidne rezultate zagotavljajo že po 2 tednih.

Čaka te tudi 1825 slastnih, a zdravih receptov, ki jih boš naravnost oboževala. Aplikacija ti ponudi dnevni meni, ki pa ga ponovno lahko prilagodiš sebi in brez težav izbereš jedi, ki so tebi najbolj všeč.

7-dnevni brezplačni preizkus

Si tudi ti želiš boljše poskrbeti zase, spraviti svoje telo v pogon in se bolj zdravo prehranjevati? Na Cosmo uredništvu smo prepričane, da te bo aplikacija Extreme naravnost navdušila!

Že sama po sebi je aplikacija na voljo po izredno ugodni ceni, obenem pa se programi nenehno izboljšujejo. "Z letošnjim letom bo kar nekaj novosti. Točne informacije naj zaenkrat ostanejo skrivnost, ker želimo, da bodo uporabnice presenečene, a lahko povem, da bo to, kar pripravljamo, ponovno naredilo pravo eksplozijo v svetu," zagotavlja Vida.

Če še vedno nisi prepričana, ali bi ti aplikacija ustrezala, je na voljo tudi 7-dnevni brezplačni preizkus, s katerim se boš prepričala, da je Extreme prava rešitev tudi zate.

Celotnemu pogovoru z Vido prisluhni tukaj: