Hajdi: "Misli pozitivno in nikoli ne obupaj" #SamaSvojaŠefinja

2. 8. 2022
Hajdi: "Misli pozitivno in nikoli ne obupaj" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

V tokratni epizodi Cosmo podkasta #SamaSvojaŠefinja, ki ga pripravljamo na uredništvu Cosmopolitan Slovenija, smo gostili zmagovalko letošnjega izbora Femme Fatale 2022...

...Hajdi Korošec Jazbinšek.

Hajdi je podjetnica, lastnica blagovne znamke Hajdi.si, vplivnica in nekdanja uspešna pevka. Sama pravi, da je zanjo izmed vseh vlog, ki jih ima, najbolj pomembna vloga biti mama.

Gostja na začetku podkasta pove, kako poteka njena jutranja in večerna rutina, kako lovi ritem med podjetništvom in materinstvom ter kako skrbi za svoj mladosten videz.

Vsem Cosmo šefinjam Hajdi zaupa, kako je sama pričela s samostojno podjetniško potjo in svetuje, kako se lahko tudi ti podaš v svet podjetništva.

Podkastu prisluhni TUKAJ:

Hajdi se tekom pogovora spominja tudi svojih najstniških let, ko je pričela s svojo pevsko kariero in ti zaupa, kako pomembna je v današnjem svetu prepoznavnost.

Gostja v podkastu #SamaSvojaŠefinja niza razmišljanja in nasvete o karieri, dobrem počutju, socialnih omrežjih in odnosih.

Na koncu podkasta Hajdi zate razkrije tudi zanimivosti iz zakulisja izbora Femme Fatale 2022. Če prisluhneš pogovoru do konca, boš izvedela še, kako so potekala druženja fatalk in kaj je o njih povedala zmagovalka letošnjega izbora, naša tokratna gostja podkasta, Hajdi.

Prisluhni še podkastu: Tina Rakuš: "Sanje se vedno uresničijo" #SamaSvojaŠefinja