Anja Širovnik: "Vse, o čemur sanjaš, se lahko uresniči" #SamaSvojaŠefinja

Se še spomniš lanskoletnega resničnostnega šova Sanjski moški? Nas je že takrat navdušila zmagovalka Anja Širovnik, ki je danes uspešna vplivnica.

Anja Širovnik: "Vse, o čemur sanjaš, se lahko uresniči" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
2. 6. 2022

Ker nas je zanimalo, kako poteka življenje vplivnice, ki je razpeta med Slovenijo in Tenerifi, smo jo povabili v tokratno epizodo podkasta #SamaSvojaŠefinja.

Anja je pri svojih 23 letih uspešna samostojna podjetnica, ki svojo kariero gradi predvsem preko socialnih omrežij.

V podkastu ti zaupa, kako se razlikuje življenje na Tenerifu od življenja pri nas in kaj se je sama naučila tekom njenega bivanja v tujini.

V nadaljevanju pogovora ti Anja predstavi svoj pogled na uspeh in kaj je zanjo ključnega pomena, da lahko svoj poklic opravlja s strastjo.

Podkastu lahko prisluhneš TUKAJ:

Gostja v pogovoru poda nasvete, kako pripravljati kvalitetne vsebine za socialna omrežja in kako se ne ujeti v njihove pasti.

Anja pa nam je povedala tudi, kako se sama dogovarja za sodelovanja z blagovnimi znamkami, kako potekajo njeni delovni dnevi in kaj vse vključuje delo vplivnice.

Ob koncu podkasta smo Anjo izzvali, da nam razkrije ekskluzivne podrobnosti iz zakulisja snemanja šova Sanjski moški in zabavne anekdote, ki so jim pripetile. 

Te zanima kakšne? Prisluhni pogovoru!