OMG! To sta URADNO najbolj bizarni otroški imeni leta 2020

Bi si upala tako poimenovati svojega otroka? 😬

OMG! To sta URADNO najbolj bizarni otroški imeni leta 2020 (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2020

Koronavirus si bodo nekateri več kot očitno zapomnili za vse večne čase! 

Če mnogi te dni želimo samo to, da korona obdobje čim prej mine in se naša življenja vrnejo nazaj v normalne tirnice, se je par iz Indije odločil, da si bo koronavirus vtisnil v večen spomin. 

V času pandemije sta se jima namreč rodila dvojčka, kar je v obdobju neprestanih slabih novic še posebej vesel dogodek. Starša sta po prihodu iz porodnišnice novinarjem zaupala, da si želita ta dan še posebej zapomniti, hkrati pa nikoli pozabiti na korona obdobje, ki je spremenilo svet in razmišljanje ljudi.

Fantka in punčko sta tako poimenovala s prav posebnima imenoma, ki ju izveš, če bereš dalje! 👇

Preberi še:

Novorojenčkoma je namreč ime kar Corona in Covid!

No, s tem poimenovanjem je brez dvoma zagotovljeno, da družinica tega leta res ne bo nikoli pozabila! 

Njuna mama je svojo izbiro pojasnila tako:

"Blagoslovljena sva z dvojčkoma, deklico in dečkom, ki sta se rodila 27. marca. Začasno smo ju klicali kar Corona in Covid. Rodila sem v težkih okoliščinah in sva s soprogom želela, da bi nama ta dan za vedno ostal v spominu. Ko je dvojčka tako začelo klicati tudi zdravstveno osebje, sva se odločila, da ju bova poimenovala po epidemiji."

O porodu v času karantene pa je zaupala tole:

"Ne vem, kako se je mož tako hitro znašel in kako mu je uspelo prvo pomoč prepričati, da je prišla tako hitro. Zaradi izolacije je prepovedan promet in na poti do porodnišnice nas je policija ustavila kar nekajkrat, a so nam zaradi mojega stanja dovolili, da nadaljujemo pot.

Nisem vedela, kaj naju bo pričakalo v bolnišnici, saj je bila ura že krepko čez polnoč, a moram pohvaliti medicinske sestre, ki so bile resnično zelo ustrežljive." 

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Znani Slovenci, ki so v času karantene dobili ODPOVED (ne, nisi edina!)

Priporočamo tudi: Nika Zorjan v času karantene presenetila z DRASTIČNO spremembo!