Končno HUD Instagram izziv! Poglej, česa so se lotile Slovenske vplivnice (in navdušile!)

In za nas je nesporna zmagovalka izziva Tjaša Kokalj Jerala! 😍

Končno HUD Instagram izziv! Poglej, česa so se lotile Slovenske vplivnice (in navdušile!) (foto: Marja Bizjak Ažman) Marja Bizjak Ažman
9. 4. 2020

#StajlingDneva je v času karantene poneslo na čisto drugi nivo!

Socialna omrežja tudi v tem mirnejšem obdobju nikakor ne počivajo, še bolj kot kadarkoli prej pa je aktivna tudi človeška domišljija. 

Če smo še nekaj tednov nazaj pridno objavljali "Dolly Parton izziv", je sedaj Instagram že obnorela nova viralna ideja, ki so jo za svojo najprej vzele modne vplivnice, nato pa še vsi ostali.

"#QuarantinePillowChallenge" tako poziva vse, ki karanteno preživljajo v pižamah in pajkicah, da le-te zamenjajo za najbolj modni kos leta - blazino.

Ne, ne hecamo se! 😂

Preberi še:

V prvi vrsti boš potrebovala blazino, na kateri spiš, in svoj najljubši pas. Domišljiji pusti prosto pot pri oblikovanju svoje pričeske, "blazina izziv" pa je tudi odlična priložnost, da iz karantenskega spanca prebudiš svoje modne dodatke, ki jih lahko na tisoč in en način stiliraš zraven.

Poglej, kako so se tega izziva lotile domače in tuje vplivnice na Instagramu:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fraza ‘Guči za po kuči’ dobiva v tem karantenskem obdobju popolnoma nov pomen Tale karantenski stajling sem včeraj videla na profilu @elleslovenija in se mi je zdel super simpatičen. Po mini šnofingu, vidim, da je to cel štos, ki se mu reče #quarantinepillowchallenge Jaz sicer nisem bila izzvana iz nobene strani, hehe, a vseeno izzivam fašionistke, ljubiteljice izzivov , da skupaj naredimo en Pillow talk Kaj praviš @not_fancy_mama @evaahacevcic_pakiz @tesajurjasevic @katjaklavora @omitrova @divaisback @tixibeauty @janakoteska @sanjagrohar @lepaafna @evinalepotilnica @marchabizjakazman @spelakastelic @stylebyirayaa @nikaveger @the_50th_avenue @_jasna_vale @mjzfashion @bombazek @never2late4u.si Že vnaprej se opravičujem vsem, ki sem vas označila in vsem, ki vas nisem

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala (@tjasa_kokalj_jerala) on

#2

#3

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dëgjova qe ka party nga dhoma tjetër ?! #quarantinepillowchallenge Cheers

A post shared by Anxhelina Kotorri (@angelinas.lbook) on

#

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•OUTFIT OF THE DAY!!! QU’EN PENSEZ-VOUS LES FILLES??? MY PILLOW DRESS !!!!!! AVEC CE CONFINEMENT ON A LE TEMPS DE FAIRE DES PHOTOS DRÔLES & GLAMOURS!!! JE VOUS METS AU DÉFI DE LE RELEVER AUSSI!!!!JE NOMINE @kimmaillard @melissa_masidi & @marie_cay POUR CE « PILLOW CHALLENGE »• • • • • • @krissactress @victoria_caroline_cross @loannemenezes @daphneconstantinopolos @lucinhabarteli @elsadasc @kabranquinho @dulceida @leslie_dasc @mellejulielou #pillowdress #pillowchallenge #pillowtalk #pillow #pillows #lookdujour #look #ootd #ootdfashion #ootdstyle #outfitoftheday #outfitofthedaybabe #outfitofthenight #outfitstyle #style #styleoftheday #parisianstyle #parisiangirl #confinementchallenge #confinement #pillowdresschallenge #quarantinepillowchallenge #quarantinememes #quarantinegames #challenge #challengeaccepted #kalliste_models #kalliste_influencers #bellejournee #bellefemme

A post shared by 𝓦𝓮𝓷𝓭𝔂 ♡ (@karlita_wendy) on

Pri izzivu je sodelovala tudi naša spletna novinarka Nina, ki je namesto modnih dodatkov uporabila kar aktualno številko Cosmopolitana (si jo že prelistala?) 👇:

Hudo, se strinjaš? 🤭

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Naša spletna urednica med karanteno k FRIZERJU! Poglej TOLE!

Priporočamo tudi: Inja Zalta PONOVNO zbira denar! Poglej, za kaj gre tokrat