Oh, ta 90ta! Promocijsko sporočilo

Flipping Art: Razkrila, kaj je pri njunem nastopu najbolj pomembno

7. 10. 2019
Flipping Art: Razkrila, kaj je pri njunem nastopu najbolj pomembno (foto: Instagram.com/flippingart)
Instagram.com/flippingart

Si ju že kdaj videla v akciji? 😍

Kako poteka vajin tipičen dan?

Najini dnevi se zelo razlikujejo, odvisno od projektov, ki jih imava v tistem času. Kdaj sva cel dan na snemanju, spet drugič v tujini in nastopava. Kadar pa nimava nič posebnega, je začetek dneva videti nekako tako.

Da je dan produktiven, ga začneva z zdravim zajtrkom. Če nama uspe, se zjutraj na hitro raztegneva, karpripomore k večjemu občutku lahkotnosti. V dopoldanskih urah se običajno posvečava najinim osebnim projektom, takoj za tem pa je čas za prvi dnevni akrobatski trening.

Velikokrat vadiva najine nastope in piliva posamezne gibe na najino matrico. Če nama čas dopušča, poskušava posneti tudi kakšne zanimive akrobatske posnetke.

Proti večeru pogosto zaideva v fitnes, kjer delava za moč, ki je zelo potrebna v najini panogi. Dan najraje zaključiva tako, da se pred spanjem še malo sprostiva v savni. Pri regeneraciji je spanec izrednega pomena, zato poskušava iti spat v čim bolj zgodnjih urah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flipping Art (@flipping.art) on

 2. Kako pomemben del vajinih nastopov predstavlja moda/zunanji videz?

Da je nastop popoln, je pomembnih več stvari. Poleg dobrih akrobacij in glasbe je tu seveda tudi dober videz. Ta se mora čim bolj približati naravi same prireditve.

"Na eni strani so “street showi” in ker že nekaj časa sodelujeva tudi z adidasom, so njihovi športni copati jasna in brez dvoma prva izbira. Njihov slog namreč popolnoma dopolnjuje najine nastope."

Filozofija znamke adidas je biti drugačen in izstopati. Točno to je tisto, kar želiva prikazati z najinimi točkami in predati naprej občinstvu. Imava tudi eleganten outfit z oprijetimi kavbojkami in srajcami ter telovniki, ki jih običajno oblečeva za gala prireditve.

Včasih se zgodi, da ima naročnik specifične zahteve in želi posebno opravo. Največkrat sva predstavljala Slovenijo v narodni noši.

"Vsekakor pa pri nobenem outfitu ne manjkajo čevlji adidas, ki so kot gume pri avtomobilih. Torej najpomembnejša oprema, ki skrbi za optimalen stik s podlago."

3. Od kod črpata navdih in kateri je trenutno vajin »must have« modni kos?

Običajno se ne ozirava preveč na trende in nosiva predvsem kose, v katerih se dobro počutiva. Se pa pogosto dogaja, da nama zelo ugajajo ravno aktualne stvari. V osnovi imava rada dokaj preproste enobarvne kose v pastelnih odtenkih.

Trenutno skoraj vsak dan nosiva adidasova modela Continental80 in Supercourt, ki sta tudi obvezna oprema za vsakdanje opravke, najino zbirko pa po novem dopolnjuje odštekan model Ozweego. Razlog, zakaj sva tako naklonjena adidasu, je v tem, da se lahko vselej zaneseva na izjemno udobje, ki ga želiš imeti vsak dan.

Timov “must have” modni kos je trenirka v kombinaciji z visokimi nogavicami, ki dajejo občutek varnosti in topline. Lukov najljubši kos pa so adidasovi ulični copati Continental80, ki jih lahko nosi z elegantnejšimi kosi oblačil.

4. Tim kot predstavnik milenijcev in Luka kot predstavnik generacije Z - kakšne razlike opazita med generacijama (rojeni pred oziroma po letu 1995)?

Ker je med nama dejansko samo leto in pol razlike, težko rečeva, da sva si zelo različna. Morda tudi zato, ker toliko časa preživiva skupaj in imava podobne vrednote.

Poleg tega sva oba odraščala na podeželju, ki je takrat tako ali drugače kar klicalo po stalnem gibanju in športnem udejstvovanju. Vseeno meniva, da je kar velika razlika med generacijami, ki so rojene okoli 1995 in pa tistimi po prelomu tisočletja. Zdi se nama, da tukaj še največjo vlogo igra razvoj interneta. Mi smo bili ena izmed zadnjih generacij, ki v otroštvu ni imela interneta. Zdaj si skoraj nihče ne more predstavljati, kako je bilo pred tem.

5. Oba sta rojena v devetdesetih – je kakšna stvar ali dogodek iz tistega časa, ki sta si ga posebej zapomnila?

Sicer sva bila tako mlada, da se prav veliko iz tistega časa ne spomniva, veva pa, da pa so bili vsi takratni modni kosi polni živih barv, česar dandanes res ne vidiš pogosto.

Tedaj smo nosili to, kar smo si želeli, nosili smo to, v čemer smo se počutili udobno in je nas je najbolj odražalo. Ravno zato sva zaprisežena adidasu, ki je v tem smislu ohranil svoje poslanstvo - tudi v današnjem času hitre mode narekuje stilske smernice s pogumnim korakom nazaj v devetdeseta.

6. Ali vajine stajlinge prilagajata vajinim nastopom?

Definitivno, z najinim stilom se vedno poskušava približati naravi dogodka. Pri športnih dogodkih nama je adidas vedno »go to« znamka, saj nama njihovi edinstveni kosi omogočajo, da lahko v celoti nastopava v njihovi opravi. Če gre za kakšen gala dogodek, pa hitro oblečeva srajco, vendar na nogah vselej ostajajo adidasovi copati.  😉

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flipping Art (@flipping.art) on

7. Kako pomembna je obutev pri vrhunskem nastopu?

Najin videz se lahko zelo razlikuje in je zelo prilagodljiv, ampak kar se tiče obutve, ... to pa skoraj nikoli. 😉 Obutev je zelo pomembna in ima velik vpliv na potek nastopa. Pri obutvi je pomembno pravo razmerje debeline podplata za amortizacijo, raven podplat za stabilnost, dovolj trenja, ampak ne preveč, saj potem že ovira, in seveda čevelj mora biti elegantnega videza in v skladu z najinim outfitom ter samo zvrstjo dogodka. Najbolj pomembno pa je, da se počutiva prijetno in udobno ter da se čevlji zlijejo z ostalim videzom. 😉

Fotografije: Marko Delbello Ocepek, Instagram.com

Adidas