Oh, ta 90ta! Promocijsko sporočilo

Dve zvezdi preteklosti se vračata

30. 8. 2019
Dve zvezdi preteklosti se vračata

Popularnost nostalgije zaznamuje tudi letošnje poletje. V urbani postindustrijski sceni v slogu New Yorka iz 80. in 90. let, bomo z roko v roki s preteklimi trendi napovedali nove. Oder Festivala urbane kulture v Ljubljani, si bosta namreč delila ustvarjalca urbane scene adidas Originals z novim modelom copat Ozweego in favorit svetovnega plesnega gibanja, David Morales.

Življenjsko-stilna blagovna znamka adidas Originals je v letošnjem poletju predstavila trenutno najbolj vroče copate, ki učinkovito združujejo tradicijo s preteklostjo in povezujejo vse generacije. Model, ki temelji na ikoničnih tekaških copatih Ozweego 3, se je po skoraj dveh desetletjih vrnil na ulice. Postal je prva izbira vseh, ki se ne bojijo izzivov in si želijo drznih modnih podvigov. Novejša verzija omogoča neizmerno udobje in lahek korak, saj ohranja inovativni tehnologiji adiPRENE in adiPRENE+, ki jih je vseboval že izvorni model. Športne copate, ki so krojili obdobje 90. let so oblikovalci nove generacije postavili na višji nivo z modernim futurističnim dizajnom. V povsem novi silhueti sedaj nagovarjajo vse, ki si drznejo postavljati trende in so pristaši avtentičnega izražanja ter sodobnih inovacij, obenem pa prisegajo na udobje ter ostajajo zvesti uličnemu stilu.

V vsem svojem avantgardnem blišču bodo copati Ozweego zasijali prav na Festivalu urbane kulture, ki bo z večernim block partyjem v Tobačni spet dvignil urbani utrip slovenske prestolnice.

30. 8. 2019 bomo iz preteklosti zakorakali v prihodnost z Davidom Moralesom, avtorjem večnih plesnih klasik Needin You, Here I am, Gimme Luv, ki se na glasbenih lestvicah pojavlja že desetletja in navdušuje oboževalce po celem svetu. Ob spremljavi ustvarjalcev priljubljenih retrohouse zabav Pure Oldies Goldies iz ljubljanske Cvetličarne, pa bo na plesišče potegnil tudi ljubljansko občinstvo. Pred njegovim nastopom bosta občinstvo razgreli tudi zvezdi slovenske glasbene scene in adidas Originals ambasadorja, hip hoper Zlatko in pevka Gaja Prestor, ki se jima bo na odru pridružila akrobatska zasedba Flipping Art in plesna skupina društva GOR.

Adidas