Najboljše TV-serije na televiziji z Itak Plejs

Prišel je čas izpitov in khm, khm ... lenarjenja. Saj veš, takrat, ko imaš na sporedu največ učenja, je najbolj prijetno gledati televizijo in viseti na računalniku. No, tale članek ne bo ravno v pomoč, kar se izpitov tiče, mogoče pa najdeš kakšen nasvet, katero serijo ali program pogledati, ko uspešno opraviš vse obveznosti. :)

13. 6. 2013

Zdaj lahko uporabljaš storitev Itak Plejs, s katero lahko gledaš več kot deset TV-programov, shranjuješ datoteke in še pogledaš, kaj bo tistega večera na sporedu z več kot 160 programi. In vse to lahko počneš na računalniku, telefonu ali pa tablici. Super, kajne?

Priznam, s TV-serijami sem kar malo obsedena – zato jih moram nujno deliti s teboj. Orientiraj se po tem, katera serija ti je všeč, in gotovo boš našla nekaj zase.

Will & Grace

Will & Grace

So ti všeč Prijatelji, a si vse epizode pogledala že tisočkrat in jih znaš praktično na pamet? Potem moraš preklopiti na Kanal A, kjer predvajajo serijo Will & Grace. Zgodba govori o Grace in njenem najboljšem prijatelju geju Willu. Skupaj se spuščata v take dogodivščine, da od njih malodane počiš od smeha, zraven pa je še kup zabavnih igralcev, ki te bodo dobro nasmejali. Priporočam ogled s prijateljico, najbolje takrat, ko bo prespala pri tebi – naredita si kokice in imejta maraton te odlične TV-serije.

Na robu znanosti

Fringe

Če so ti všeč znanstvena fantastika in serije, podobne Dosjeji X, si oglej serijo Na robu znanosti, ki jo najdeš na Kanalu A. Govori o trojici, ki preiskuje množico paranormalnih dogodkov. Občudovala boš lahko novinko Anne Torv, v seriji pa igra tudi Joshua Jackson, ljubljenček iz serije Simpatije. Daj no, priznaj, da si bila kot otrok malce zaljubljena vanj. No, zdaj je odrasel in videti je bolje kot kdaj prej! Priporočamo ogled s fantom (pa pazi, da ne boš preveč buljila v Joshuo).

Spartak: Kri in pesek

Spartak

Mogoče pa si ljubiteljica serij, kot je Igra prestolov. V tem primeru bo zate popolna serija Spartak: Kri in pesek, ki je polna akcije in vročih prizorov. Pozor: ogled priporočamo le polnoletnim dekletom. Spartak je zgodovinska serija, ki se dogaja v času gladiatorjev. Oglej si jo s svojo simpatijo – lahko mu dokažeš, da te ni strah grozljivih scen, ali pa še bolje – se stisneš k njemu, ko se začnejo najbolj krvavi prizori!

Umori na podeželju

Umori

Kaj pa detektivke? Si vedno rada brala Agatho Christie in ugibala, kdo je morilec? Potem ti bo všeč super popularna serija Umori na podeželju, ki že 14 sezon navdušuje gledalce po vsem svetu. Pridruži se inšpektorju Barnabyju na TV SLO 1 in poskušaj z njim vsako nedeljo razvozlati skrivnostne umore, ki se dogajajo na britanskem podeželju. Ravno pravšen odmerek napetosti, groze in ugibanja, da te ne bo strah, a boš vseeno sedela na robu stola. Jaz jih najraje gledam z mami, saj sva obe ljubiteljici detektivk in uživava v ugibanju, kdo je zakrivil zločin!

Upam, da tudi zase najdeš kakšno novo najljubšo nadaljevanko. Jaz sem svojo novo staro strast našla z Itak Plejsom. Gre za program FashionTV! Na žalost ga doma nimamo, je pa zdaj dostopen na Itak Plejsu, kar je zame pravi božji dar (no ja, mogoče niti ne glede na to, da imam izpite, jaz pa ure in ure gledam posnetke modnih revij in izjave manekenk ...). Ampak! Če si prava ljubiteljica mode, boš ob tem programu doživljala razsvetljenje za razsvetljenjem, saj lahko na njem 24 ur na dan gledaš vse, kar je povezano z modo! Saj veš, kaj to pomeni ... Adijo, svet, in zdravo, Itak Plejs!