Najboljše modne in lepotne strani na spletu

Tokrat ti predstavljam pet spletnih strani, na katere se sama odpravim vedno, ko mi je dolgčas. Cel kup idej za kombinacije oblačil, lepotnih nakupov in še nove frizure - si sploh lahko želiš še več? Beri naprej in izvedela boš, katere so moje destinacije, ko potrebujem dozo mode in lepote! :)

Izvedela boš tudi, na kateri strani svoje lepotne skrivnosti deli s teboj Lauren Conrad. (foto: The Beauty Department) The Beauty Department
29. 5. 2013

WhoWhatWear

http://www.whowhatwear.com/

WhoWhatWear

Zares edinstvena stran, kjer boš našla vse od uličnega stila do oblek, ki so jih prejšnji dan nosile zvezde. Polna idej za nove nakupe in kombinacij z oblačili, ki ti že sto let delajo gnečo v omari - gotovo boš našla ogromno navdiha. Klikni jo, če te zanima moda, trendi, zvezdniki ali lepota - pravzaprav destinacija za vse!

The Glitter Guide

http://theglitterguide.com/

Glitter guide

Še ena odlična destinacija, za praktično vse stvari v tvojem življenju. Izbori krem, ideje za kombinacije oblačil in opremljanje doma, tukaj boš našla prav vse. Mnogi članki te bodo zaposlili za cel dan in verjemi, lahko celo za dlje. Pozor: možnost, da boš za računalnikom presedela naslednjih nekaj ur! :)

The Beauty Department

http://thebeautydepartment.com/

The Beauty Department

Spletna stran naše naljubše Lauren Conrad, ki jo poznaš iz MTV-jevih resničnostnih nadaljevank, Laguna Beach in The Hills. Na njej Lauren in njene sodelavke delijo cel kup uporabnih nasvetov o lepoti, ličenju in laseh, našla pa boš tudi DIY projekte in fotke za navdih. Res ti priporočam, da si stran ogledaš, še posebej, če ti je všeč lepa in nekoliko 'vintage' navdihnjena fotografija.

Fashionvibe

http://www.fashionvibe.net/

Fashionvibe

Zino, špansko blogerko iz Barcelona, spremljam že kar nekaj časa. Zadnje čase sem navdušena nad njenim stilom, ki se mi zdi moderen in vedno v koraku s trendi, obenem pa ohranja nek svoj stil oblačenja. Všeč mi je tudi, da ne uporablja pretirane količine ličil (ki pa je  v bistvu itak ne rabi, saj je prava naravna lepotica). Na njen blog odklikaj, če iščeš ideje za nove kombinacije oblačil.

College Fashion

http://www.collegefashion.net/

College Fashion

No ja, tale College Fashion sem jaz brala že, ko sem bila v gimnaziji, tako da starostne omejitve tukaj res ni. :) Gre pravzaprav za spletno stran, katero ureja več deklet in na njej objavlja vse mogoče članke. Meni so še posebej všeč tisti, pri katerih dekleta za navdih vzamejo modno revijo znanega oblikovalca, nato pa poiščejo podobne kose pri cenejših ponudnikih. Super se mi zdijo tudi DIY projekti, idej pa je tukaj zares ogromno! Všeč mi je tudi, da vsak teden delijo povezave do člankov, ki so se jim zdeli zanimivi na drugih straneh.

*Vse slike so last omenjenih strani.