20 random dejstev o Živi Gedei

20 random dejstev o meni.

Foto: shutterstock (foto: shutterstock) shutterstock
25. 3. 2013

1. Imam čuden odnos do grozljivk - najprej sem se jih tako bala, da so me še mesece po tem, ko sem jih gledala, tlačile nočne more; potem sem bila malo obsedena z njimi in pogledala vsaj eno na dan, danes pa sem jih omejila na nekaj na mesec. :)

2. Obožujem vonj knjig (starejša je, boljši je) in sem ena izmed tistih čudnih ljudi, ki ovohavajo vsako knjigo, ki jo dobijo v roke.

3. Če bi se lahko preselila kamorkoli na svetu, bi izbrala London. Obožujem londonsko modo in njihovo stalno deževno vreme!

4. V otroštvu sem po zaslugi staršev ogromno potovala, najbolj pa so me navdušile azijske države (predvsem Tajska, kamor se bom zagotovo še vrnila), Švedska in Grčija.

5. Na snemanju za Cosmopolitan novinarko sem se seveda, ker sem znana po tem, zjokala.

6. Nenormalno se bojim injekcij in jemanja krvi, brrr! To je tudi glavni razlog, da nimam tatuja.

7. Ko sem bila stara štiri leta, mi je (brez heca) na glavo padel kozolec. Posledic ni bilo (ali pač?!)

8. Ker se mi čokoladni zajčki in božički smilijo, se mi še pol leta po praznikih valjajo po sobi, ker jih nočem pojesti.

9. Če mi kakšna beseda ni všeč, si izmislim novo in jo uporabljam namesto tiste, ki me moti.

10. Najraje delam sezname (nakupov, knjig, ličil, oblačil, vsega), ki jih potem izgubim in posledično odkrivam na zelo zanimivih krajih.

11. Kremna juha ni kremna juha brez pol posodice kisle smetane (njami).

12. Dokler nisem prišla na faks, sem imela precej neprijetne izkušnje s šolo in sošolci. Danes sem zelo srečna tukaj, kjer sem! :)

13. Čeprav sem precej sramežljiva, se skoraj vsakomur takoj odprem in mu povem svojo življensko zgodbo.

14. Vedno sem bila najslabša v vseh športih in tudi izbrana kot primer, kako se določenih stvari NE sme početi. Zaradi tega se mi je razvil manjši (ok, ok, ogromen) odpor do športa, ki se ga še danes skušam znebiti.

15. Čutim potrebo, da vsakomur, ki izgleda žalosten/pijan/nesrečen pomagam, kar se ponavadi konča na čudne načine.

16. Najbolj zabavne zgodbe so ponavadi tiste iz poti domov iz kakšne zabave. O teh bi lahko napisala kar knjigo. :)

17. Imam čudno navado, da moram vsak film pogledat 34978393957883 krat, tudi če mi sploh ni všeč.

18. Imam ŠE ENO čudno navado, da moram ljudem nujno povedati, če mi je kaj všeč. Tako se na primer dogaja, da pohvalim ličnice prodajalke v Intimissimiju, potem pa me cela trgovina gleda, kot da sem padla z lune.

19. Moje sanje že od malih nog so, da bi postala pisateljica, in to nameravam (smrtno resno) tudi uresničiti!

20. Kadarkoli vidim kakšno žival, jo moram zasledovati, mijavkati/lajati/spuščati čudne zvoke in biti potem nesrečna, ko mi zbeži.

Zato ker pač ne morem vsega stlačiti v 20 dejstev, 21. Če bi mi leto nazaj kdo povedal, da bom danes tukaj, kjer sem, mu ne bi nikoli verjela. Pred enim letom sem bila šibka, žalostna, nesrečna in sama. Danes pa sem pogumna, srečna in imam najboljšega fanta, kar si ga svet lahko zamisli!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri