Uredi svoje nohte!

Imaš težave pri urejanju nohtov? Nudim ti nekaj kreativnih idej, ki jih lahko porabiš za vsakodnevno manikuro ali pa ''ukradeš'' za poseben dogodek, ki te čaka pred vrati.

23. 4. 2013

Sama vem, da je zelo nadležno, ko na spletu najdem zanimiv vzorec, ki bi se prav lepo podal na moje nohte pa kasneje ugotovim, da je prezapleten, da bi ga uspela sama naslikati na svoje nohte. Potrudila sem se in za vas poiskala nekaj idej, ki niso tako težko izvedljive, a so še vedno prav luštne. Za pomoč lahko prosiš tudi svojo prijateljico, lahko pa se poskusiš poigrati kar sama.

Nohti so na rokah pa tudi na nogah ključnega pomena za lepo dlan ali stopalo. Prihajajo toplejši dnevi in s tem tudi gladiatorke v katerih dekleta pokažemo svoje urejene nohte. Ne pozabi na prav posebno nego stopal in nohtov, katero si lahko priskrbiš v vsakem kozmetičnem salonu ali pa si doma sama pripravi pilling iz soli in razvajaj tudi stopala na katera ljudje prevečkrat pozabimo.

Modro nebo

Privošči si nebeško modro nebo kar na svojih nohtih. Popestriš jih s preprostimi belimi oblački, ki jih lahko narišeš z zelo tankim čopičem.

 

Mavrična pravljica

Ustvari si mavrico, ki bo tvoja spremljevalka skozi dan. S takšnimi nohti bo tvoj dan zagotovo prav prisrčno obarvan. Predlagam, da takšno vrsto manikure dodatno zaščitiš z nadlakom, da tvoja mavrica ne bo samo muha enodnevnica.

Bodi drugačna

Si drzneš? Zagotovo si! Uporabi nenavadne barve, ki naj se še vedno skladajo, da na tvojih nohtih ne nastane prenačičkan barvni žur. Poigraj se z liki,linijami in drugimi objekti. Tukaj imaš idejo, ki zagotovo ''zažiga''.

Pika, pika, pika...

Kako pike spremeniti v smiselno poslikavo? Čisto preprosto se tvoji nohti prelevijo v aktualno pikapolonico. Potrebuješ samo rdeč in črn lak, ki pa sta najbrž tako ali tako tvoja obvezna oprema. Če čutiš potrebo po kreativnosti, poskusi narisati še nožice in krila.

Elegantno, a vsakdanje

Če se odpravljaš na pomemben večerni dogodek kot je ples ali večerja z najdražjim uredi svoje nohte dogodku primerno. Če ne želiš imeti preveč urejenih nohtov, najdi zlato sredino, ki ti omogoča, da bodo tvoji nohti naslednji dan izgledali kot klasična manikura. Prilagam ti dober primer katerega si lahko vzameš v pomoč. 

Si se že odločila kakšne nohte boš imela danes?  

 

 

 

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri