Triki za vroč striptiz!

Si svojemu dragemu že zaplesala svoj izjemno seksi ples ob drogu? Če te sramežljivost nikakor noče pustiti pri miru, je danes pravi čas, da ji enkrat za vselej rečeš glasni ne!  

29. 5. 2013

Spodnje perilo, da te kap! 

Izberi perilo v klasični črni barvi ali pa izzivalno rdeči. Naj bo del spodnjega perila prekrit s seksi čipko ali s prosojnim blagom, ki kar kliče po radovednih pogledih. Ne pozabi, da je striptiz kot predstava, zato brez spodnjega perila preprosto ne gre. Z pravilno izbiro spodnjega perila boš ubila kar dve muhi na en mah: Ti se boš počutila vražje seksi pa še dragega boste močno vzburili. 

Glasbeno vzdušje!

Poleg sveč in morda še kakšnega artomatičnega olja, ki si ga postavila na omaro je nujno potrebno tudi glasbeno vzdušje. Zakaj?  Pravilen izbor glasbe bo v tebi spodbudil nagajiva in igriva dejanja, kar pomeni, da se boš ob plesu tudi lažje sprostila. Če si želiš bolj romantičnega večera, izberi ljubezenske pesmi osemdesetih, če pa si v razpoloženju nagajive tigrice poskrbi za hite letošnjega leta. 

Kuhinjski stol!

Ker sredi spalnice najbrž nimata napeljanega plesnega droga, se moraš znajti in si pomagati s čim drugim. Če boš imela pripomoček na katerega se lahko opreš in ga uporabiš kot svoj rekvizit, bo ples mnogo bolj pester in enostaven zate. Sanje vsakega moškega: Posedi ga na stol, priveži mu roke in  mu zapleši v naročju. Vsekakor razmisli o tej ideji!