Tara Drev se predstavi

Moje ime je Tara.

Foto: osebni arhiv (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
25. 3. 2013

Prihajam iz okolice Velenja.

Kot študentka prakticiram veliko vožnje od mojega pravega doma do začasnega bivališča v Ljubljani. Kot oseba se veliko smejem, rada preizkušam nove stvari in se družim s prijatelji ter družino, ki jo zaradi študija bolj malo vidim.

Moje prvo študijsko leto se mi zdi super. Na Inštitutu in akademiji za multimedije sem se že sedaj naučila veliko novega, prav tako sem spoznala veliko novih ljudi in obiskala kar nekaj zanimivih žurk! Pa tudi kar nekaj sedenja za knjigami in računalnikom je že bilo.

Lani sem tekmovala na izzivu Cosmo maturantka in za izziv pravim, da mi je prinesel veliko novega.

Spoznala sem super dekleta, spretno opravljala izzive, prejela kup lepih stvari, spominov in novega znanja. V svojem prostem času se rada družim s prijatelji, najbolj s tistimi, ki jih zaradi študija nimam možnosti videti prav pogosto.

Ukvarjam se s športom, torej ob lepih dnevih tekam, igram tenis ter hodim na Zumbo. Kar se tiče področja mojega šolanja pa izjemno rada oblikujem različne akcidenčne tiskovine v grafičnih programih, prav tako pa rada ujamem moment v objektiv. Sedaj po manjšem premoru spet pišem svoj blog. oz. se vsaj trudim ga redno polniti s svojimi kracami. Poleg vsega tega pa me veseli tudi delo v modi, kot model sem se preizkusila že nekajkrat, vendar zgolj iz zabave in o tem delu nisem razmišljala kot o resnem delu. Hvaležna sem za priložnost, ki mi jo je ponudil Cosmopolitan z izzivom Cosmo novinarka, saj vem da bom s tem pridobila veliko koristnih informacij in stvari, ki me že dolgo zanimajo.

Kot šolarka sem si vedno želela delati pri reviji in del mene si to še vedno želi, super se počutim ker bom  zaradi izziva delček tega pravzaprav doživela!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri