Spoznaj svojo sorodno dušo: Itak Plejs!

Si tudi ti želiš, da bi zabava in pomembna seminarska naloga končno našli skupni jezik? Naj te razveselim! Odsrfaj na Itak Plejs in se prepričaj, da te vse čaka zapakirano na enem mestu.

14. 6. 2013

Obstaja 'plejs', ki ga lahko s sabo nosiš kar v žepu. Mi ne verjameš? Jaz ga nosim s sabo v svoji veliki poletni torbi. Spremlja me na pijači s prijateljico in bo zagotovo moj najbolj vroči spremljevalec na najbolj divjem žuru poletja. Si tudi ti želiš čisto svoj plejs?

 

Itak Plejs razvaja!

Itak Plejs je trenutno še čisto sveža aplikacija, ki si jo lahko naložiš, več o tem pa si oglej na plejs.itak.si. Se sprašuješ, zakaj je obvezen pripomoček vsake cosmo bejbe? V svoj plejs lahko nalagaš različne multimedijske vsebine, ki jih lahko pozneje deliš s prijatelji na Facebooku ali Twitterju. Ko z ogromnim sladoledom v roki uživaš nekje na morju, z mobilnim telefonom hitro škljocni fotografijo in jo naloži na Itak Plejs, da ti bodo vsi po malem zavidali. Poleg videov pa ti Itak Plejs omogoča tudi shranjevanje svojih najbolj odštekanih fotografij ali pa pomembnih šolskih datotek, ki morajo nujno ostati na varnem pred požrešnimi virusi.

Tv pod zvezdami!

Le kdo ne obožuje poletnega kina pod zvezdami? Imam odličen recept, kako si pripraviš domači kino na prostem ter na ogled povabiš gručo svojih prijateljev, družino ali pa simpatijo. Na Itak Plejsu, kjer lahko izbiraš med več kot desetimi TV-programi v živo, se bo zagotovo našlo nekaj za vsakega. Prebrskaj po Itak Plejs sporedu, izberi primeren film, pripravi pokovko in prinesi računalnik, lahko pa tudi mobilni telefon ali tablico. Kaj sem rekla? Itak Plejs je s tabo vedno in povsod!

 

Čisto moj Itak Plejs!

Ko sem prijateljici pokazala svoj Itak Plejs (s katerim sva se mimogrede takoj spoprijateljila, saj je zelo preprost za uporabo), je bila tako navdušena, da si ga je še isto sekundo namestila na svoj mobilnik.

Zakaj dam Itak Plejsu 5 plusov?

  • Ker sem globoko v sebi potešila perfekcionistko, saj vem, da bom lahko imela vse pomembne in zabavne stvari na enem mestu.
  • Ker mi včasih zmanjka idej za glasbo in lahko prižgem MTV, ki se skriva med programi na Itak Plejsu.
  • Ker se vedno znova bojim, da se mi bo dan pred oddajo zaključne seminarske naloge pokvaril računalnik in da bom ravno takrat izgubila tudi USB-ključek. Z nalaganjem datotek na Itak Plejs sem brez skrbi!
  • Ker je do konca leta Itak Plejs brezplačen in ga lahko testiram po mili volji!
  • Ker lahko delim zavidanja vredne posnetke in fotografije s prijatelji na Facebooku, pozneje pa se vsi zanimajo za Itak Plejs!