Tudi fantje ga obožujejo!

Si predstavljaš, da čez vikend dobiš na izposojo čisto novega Škoda Citigo-ja, ki je po vrhu vsega še zelo priročen za hitenje po mestu? No ja, če si Cosmo novinarka, imaš pač to srečo.

31. 5. 2013

Ljubezen na prvi pogled

Z velikim rdečim kovčkom v desni roki in tremi drugimi torbami v levi se komaj privlečem po stopnicah do našega dvorišča. Sprašujem se, zakaj imam garažni prostor tako daleč od hiše? Pakiranje je zdaj, ko sem študentka, postala vsakdanja stvar, pa tudi utrjevanje mišic je vsak teden aktualno na mojem urniku. Moja nejevolja zaradi vse prtljage se je v trenutku razblinila in nad mojo glavo je posijalo sonce – na dvorišču sem namreč zagledala prečudovitega Škoda Citigo-ja in nisem si mogla pomagati, da ne bi izpustila prtljage iz rok ter odhitela preverit stvarco, ki me je tako mamljivo opazovala, odkar sem jo prvič zagledala.

Tudi fantje ga obožujejo!

Škoda Citigo, ki se je bohotil zunaj na dvorišču, je zagotovo pritegnil marsikateri radovedni pogled. In ko so me okoliški fantje opazili s ključi v rokah, ko sem se ravno odpravljala na potep, si niso mogli kaj, da mi ne bi zastavili nešteto vprašanj. Avto so pregledali do najmanjšega kotička, poleg vsega pa so tudi uradno potrdili, da ima Škoda Citigo res velik prtljažnik, saj sem na svoj potep v prtljažniku skoraj odpeljala Jako, ki je bil nad prtljažnikom tako navdušen, da ga je moral takoj poskusiti. Pa naj še kdo reče, da Škoda Citigo ne zna očarati človeka?

Prostoren prtljažnik

Kam pa kam, gospodična?

Čeprav mi je deževen vikend ob prijateljevanju s Škoda Citigo-jem prekrižal skoraj vse načrte, ki sem jih imela v mislih, sem se kaj hitro domislila spontanih in novih podvigov. S Škodo sva tako največ izkoristila prav njegovo največjo prvino: vožnjo po mestu. V deževno popoldne sem se pripeljala pred prijateljičino rezidenco, kot jo rada poimenuje, in skupaj sva se odpravili še do tretje prijateljice. Ob dobri glasbi in prepevanju smo se odpeljale v mesto in si privoščile kaj drugega kot popoldansko nakupovanje. Vrečk je bilo spet mnogo več, kot je bilo mišljeno na začetku, a kršiti pravila je vedno najslajše.

Zvečer sva se s fantom odpravila v kino. Šviganje po avtocesti in mahanje mimoidočim je bilo zelo zabavno. Zabaven je bil tudi pogled na napol prazen parkirni boks, v katerem je počival Škoda Citigo. Res je super avto za iskanje parkirnih mest. Hja, strup je v malih stekleničkah, pravijo. Na poti domov sva se ustavila ob gozdnem robu in malo opazovala zvezde ter najinega Škoda Citigo-ja izkoristila za udoben kavč, ob katerem sva imela še super gretje in glasbo. Vikend se je počasi bližal koncu, prav tako pa se je bližal tudi konec mojega druženja s Škoda Citigo-jem. V nedeljo smo se s prijatelji odpeljali na sproščen izlet na bližnje jezero ter ob sprehodu in kavi prijetno poklepetali.

Kratko, a sladko!

Moj Škoda Citigo je imel nekaj za vsakega. Moja malo slabša orientacija je za vikend dobila svojega najboljšega prijatelja, ime mu je Garmin. Moje prijateljice so dobile čisto novo simpatijo, fantje so si spočili oči in sosedje so dobili nekaj, o čemer lahko ljubosumno opravljajo. Kaj pa je Škoda Citigo podaril meni? No, meni je podaril nepozaben vikend in se mi tako priljubil, da bi ga z veseljem še kdaj sprejela v svoj objem.

Garmin