Si za hitrega?

Ne veš kakšno taktiko bi ubrala, ko se ti tik pred pomembnimi opravki zahoče malo mečkati? No, tukaj je nekaj najhitrejših in najbolje izkoriščenih mest. 

7. 6. 2013

Slastni zajtrk!

Naj bo tokrat tvoj zajtrk kar dragi na srebrnem platnu. Če običajno odideta v službo na isti čas, pomeni, da najbrž zjutraj tudi skupaj zajtrkujeta. No, če se ti je med pripravljanjem zajtrka zahotelo malo mečkanja ti predlagam, da namesto na krožnike, malico pospraviš v dve prenosni posodici za kasneje. Zakaj? Privošči si ga kar v kuhinji! Lahko uporabiš pult ali pa se ''udobno'' namestita na tla. S takšnim hitrim bosta zagotovo napolnjena z energijo ves ljubi dan. 

Vroč tuš!

Si pravkar iz službe, tebi pa se že mudi na obvezno tedensko pijačo s prijateljicami? No, če boš zamudila 5 ali 10 minut najbrž ne bodo tako zelo jezne. Že vidiš idealno priložnost, ki jo lahko izkoristiš za hitrega? Če je tvoj dragi ravno prikorakal izmučen iz službe ali iz hišnih opravil, mu predlagaj tuš. Tam se lahko na hitro pozabavata in temeljiteje nadaljujeta zvečer. Poskusita!

Spusti zavoro, pritisni na gas!

Mečkanje se je začelo že med potjo do avta, ko se enemu izmed vaju tako zelo mudi, da si preprosto ne moreta vzeti časa. Če se v tistem trenutku nikakor ne moreš upreti skušnjavi, ga preprosto pospremi do avta. Na zadnjih sedežih se ti zagotovo ne bo mogel upreti pa če se mu še tako zelo mudi. Opravita res hitro in glejta, da avto ostane cel in da ne sprostita ročne!